Mehmetçik Gazze'ye diyen Furkan Bölükbaşı ve Nisa Çaydan alkol alırken görüntülendi

Filistin- Gazze savaşında Mehmetçik Gazze'ye gitmeli diyen Furkan Bölükbaşı ve Nisa Çaydan bira içerken görüntülendi.

Mehmetçik Gazze'ye diyen Furkan Bölükbaşı ve Nisa Çaydan alkol alırken görüntülendi
Yayın Tarihi: 19.10.2023 15:49:00

Furkan Bölükbaşı ve Nisa Çaydan sosyal medya hesaplarından İsrail ve Filistin savaşında "Türkiye, Filistin'in yanında Gazze'ye savaşa gitmeli" yorumunda bulunmuştu. Çift bugün lüks bir mekanda alkol alırken görüntülenince sosyal medyaya düştü.
 
Daha önce Atatürk'e hakaret ettiği tweetleri ortaya çıkan, halkı twitter'dan İsrail konsolosluğu önüne çağırıp galyena getirerek polislerimizin yaralanmasına neden olarak kışkırtıcılık yapan son olarak ise Mehmetçik Gazze’ye sloganları atan Furkan Bölükbaşı ve sevgilisi Nisa Çaydan çifti Aqua Florya AVM Hayal Kahvesi adlı mekanda bira tokuştururken görüntülendi.



Sosyal medya hesaplarından Filistin halkının gördüğü zulm üzerinden insanları hedef göstererek ve insanları kışkırtarak Furkan Bölükbaşı'nın bira keyfi yaptığı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Dün gerçekleşen İsrail konsolosluğuna saldırı ve 47 polisimizin yaralanmasına neden olduğu sözde protestoyu düzenleyen kişi olarak sosyal medyada tepki gören Furkan Bölükbaşı bugün  sevgilisi ile birlikte bira keyfi yaparken görüntülendi. Bölükbaşı insanları da duyarsız ve ahlaksız olmakla suçladığı iddia edilmişti. Sosyal medyada Bölükbaşı'na Barış Festivali'nde Hamas tarafından saldırılan gençlere yazılanlar hatırlatıldı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR