Mehmetçik Kutlu Zafer bitiyor mu? Dizi ne zaman final yapıyor

Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarında Mehmetçik Kut’ül Amare adıyla başlayan ve yeni sezonda ismi Mehmetçik Kutlu Zafer olarak değişen dizinin final yapmasına karar verilmişti. Peki Mehmetçik Kutlu Zafer bitiyor mu? Mehmetçik Kutlu Zafer ne zaman final yapıyor? İşte detaylar...

Mehmetçik Kutlu Zafer bitiyor mu? Dizi ne zaman final yapıyor
Yayın Tarihi: 4.01.2019 14:52:00

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Özgü Kaya, Serdar Gökhan, Berk Erçel, Ogün Kaptanoğlu, Dilşad Çelebi, Mehmet Çevik ve İsmail Hakkı Ürün'ün  paylaştığı Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin geçen ay final yapacağı ortaya çıkmıştı. Peki Mehmetçik Kutlu Zafer bitiyor mu? Mehmetçik Kutlu Zafer ne zaman final yapıyor?

Birinci Dünya Savaşı’na hazırlanan Osmanlı’da, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan Mehmet ve arkadaşlarının hikayesini anlatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin düşen reytingleri finali beraberinde getirmişti. Peki Mehmetçik Kutlu Zafer bitiyor mu? Mehmetçik Kutlu Zafer ne zaman final yapıyor?


Yapımında Bozdağ Film imzası bulunan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 34. bölümüyle final yapacağı açıklanmıştı ancak işler değişti. Peki Mehmetçik Kutlu Zafer bitiyor mu? Mehmetçik Kutlu Zafer ne zaman final yapıyor?

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi hala final yapacak. Ama Mehmetçik Kutlu Zafer 34. bölümüyle değil 35. bölümüyle final yapacak. 

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi 35. bölümüyle yani final bölümüyle 14 Şubat Perşembe akşamı TRT1'de!
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR