Mehmetçik Kutlu Zafer'den final öncesi son hamle! Dizinin günü değişti

Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarında Mehmetçik Kut’ül Amare adıyla başlayan ve yeni sezonda ismi Mehmetçik Kutlu Zafer olarak değişen dizinin geçtiğimiz haftalarda final yapacağı açıklanmıştı. Fakat Mehmetçik Kutlu Zafer'den final öncesi son bir hamle geldi, dizinin günü değişiyor. İşte detaylar...

Mehmetçik Kutlu Zafer'den final öncesi son hamle! Dizinin günü değişti
Yayın Tarihi: 21.12.2018 11:44:00

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Özgü Kaya, Serdar Gökhan, Berk Erçel, Ogün Kaptanoğlu, Dilşad Çelebi, Mehmet Çevik, İsmail Hakkı Ürün'ün  paylaştığı Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin geçtiğimiz haftalarda final yapacağı açıklanmıştı. 

34. bölümüyle final yapacak Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinden şaşırtan bir haber daha geldi. Final öncesi Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin günü değişiyor.


Salı günleri ekranlara gelen Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi bundan sonra geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Perşembe akşamları ekranlara gelecek.

Birinci Dünya Savaşı’na hazırlanan Osmanlı’da, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan Mehmet ve arkadaşlarının hikayesini anlatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yapımında Bozdağ Film imzası bulunuyor.

 Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi 27 Aralık Perşembe gününden itibaren -yeni gününde- her perşembe 20.00'de TRT1'de izleyicileriyle buluşacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR