Melisa Döngel dolgularını erittirdi

Melisa Döngel yüzündeki tüm yanlış estetik işlemlerini eritti.

Melisa Döngel dolgularını erittirdi
Yayın Tarihi: 9.09.2023 11:33:00

Melisa Döngel, yaptırdığı estetikler ile hayranlarından tepki görmüştü. Genç yaşında zaten güzel olan yüzüne yaptırdığı dolgular ve botoks işlemleri ile sürekli eleştirilen Melisa Döngel, yanlış olduğunu düşündüğü tüm estetik işlemleri geri aldırdı.

Güzel oyuncu Melisa Döngel, yüzündeki yanlış estetik uygulamalarından kurtulmak için dolgularını erittiğini bir video ile açıkladı. Sen Çal Kapımı, Kusursuz Kiracı, Aşk Mantık İntikam, Bizim Hikaye, Sadakatsiz gibi yapımlarda yer alan oyuncu zaten olan güzelliğini yaptırdığı dolgularla gölgelemişti.

Döngel yüzüne yaptırdığı dolgulara dair sürekli olarak sosyal medyadan hayranlarından tepki görüyordu. Ünlü oyuncu tepkileri dinleyerek dolgularını eritti. Melisa Döngel dolguları erittiğini çektiği bir video ile duyurdu.


"O KADAR ÜZGÜNÜM Kİ"

Henüz 23 yaşında olan oyuncu Melisa Döngel "Çenemde, yanağımda, dudağımda dolgu var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında" itirafında bulunmuştu. Güzel oyuncu, yanlış estetik uygulamalarını düzeltmek için bir uzmana girri ve dolgularını eritti.

Melisa Döngel o anları "Bütün Türkiye'nin beklediği bir an gerçekleşiyor. Dolgularımı erittim. İş öncesi yapmış olduğum bütün hatalı işlemleri hayatımızdan gönderiyoruz. O kadar üzgünüm ki, kelimeler kifayetsiz kalıyor. Dolgularımı eritiyorum." diyerek duyurdu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR