Merakla beklenen Kuzgun dizisinden ilk kare geldi

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'dan ilk kare geldi. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Kuzgun dizisi için heyecan dorukta...

Merakla beklenen Kuzgun dizisinden ilk kare geldi
Yayın Tarihi: 2.01.2019 12:33:00

Son olarak Kiralık Aşk dizisiyle ekranlarda boy gösteren Barış Arduç, yeni dizisi Kuzgun'daki partneri Burcu Biricik ile aynı anda instagram sayfasından yeni dizisi Kuzgun'un duyurusunu yaptı.

Bir süredir hazırlıkları süren dizide birlikte baş rolde oynayacak olan Biricik ve Arduç, Star TV’nin iddialı dizisi Kuzgun için ilk kez bir paylaşım yaptılar.

Kuzgun dizisi için birlikte çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan Burcu Biricik ve Barış Arduç'un sosyal medya hesaplarına binlerce beğeni geldi. Arduç’un instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafa "Kuzgun yakında" notunu düştüğü ve yorumlara kapattığı görüldü.

Burcu Biricik de Kuzgun dizisinde oynayacakları Dila ve Kuzgun isimlerini fotoğrafın altına ekledi.

Aşk ve intikam dolu bir hikayeyle ekranlara gelecek Kuzgun dizisinin, ilk bölümleri Ürgüp'te başlayacak. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Kuzgun dizisinden gelen ilk kare ise iki oyuncunun da hayranlarını adeta mest etti.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisi çok yakında Star TV'de ekranlara gelecek...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR