Merakla beklenen The Name of the Rose dizisinin yayın tarihi belli oldu

Umberto Eco'nun çok okunan romanından aynı adla uyarlanan yeni dizi The Name of the Rose 4 Mart'ta başlıyor...

Merakla beklenen The Name of the Rose dizisinin yayın tarihi belli oldu
Yayın Tarihi: 12.02.2019 12:42:00

Umberto Eco'nun ünlü eseri The Name of the Rose'dan (Gülün Adı) uyarlanan yeni dizi 4 Mart'ta izleyicileriyle buluşacak. İlk sezonu 8 bölüm olarak hazırlanan dizi The Name of the Rose'dan ilk tanıtım geldi.

Konusuyla ve sürükleyiciliğiyle dikkat çeken The Name of the Rose'dan aynı adla uyarlanan yeni dizi merakla bekleniyor. 

Geniş bir kadrosu olan The Name of the Rose dizisinde John Turturro (The Night Of), Michael Emerson (Lost, Person of Interest), Rupert Everett (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children), Damian Hardung (Red Band Society), Sebastian Koch (Homeland), James Cosmo (Game of Thrones), Richard Sammel (Inglourious Basterds), Fabrizio Bentivoglio (Human Capital) ve Greta Scarano (In Treatment) gibi başarılı isimler yer alıyor.



The Name of the Rose'un konusu ise şöyle:


İtalya, 1327. Fransiskan tarikatından Keşiş William of Baskerville (John Turturro) ve keşiş adayı Adso von Melk (Damian Hardung), Alplerdeki bir manastıra gittikten sonra bir dizi cinayete tanık olur. Baskerville ve Melk, katili araştırmaya başlarlar ama Papa'ya karşı eleştirilerinden dolayı Bernard Gui (Rupert Everett) tarafından soruşturulmaya da başlanırlar. Baskerville, Fransiskan tarikatını bitirmeye kararlı Gui'nin listesinin tepesinde yer almaktadır. 



İtalya'da RAI kanalında ekranlara gelecek olan The Name of the Rose'u Almanca konuşulan Avrupa'da Sky, Fransa'da Orange, Finlandiya'da YLE, Norveç'te NRK ve Danimarka'da DRtv yayınlayacak.

Senaristliğini Andrea Porporati ve Emmy ödüllü Nigel Williams'ın üstlendiği The Name of the Rose dizisi ABD'de ise 1 Mayıs'ta Sundance kanalında ekranlara gelecek.

İşte The Name of the Rose dizisinin ilk tanıtımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR