Merih Demiral Juventus'ta! Merih Demiral Juventus'la Anlaştı!

Sassuolo'da forma giyen stoper oyuncusu Merih Demiral Juventus'a transfer oluyor! Juventus Merih Demiral transferi için ne kadar bonservis ödeyecek? Milli futbolcu Merih Demiral Juventus ile kaç yıllık sözleşme imzalıyor?

Merih Demiral Juventus'ta! Merih Demiral Juventus'la Anlaştı!
Yayın Tarihi: 28.05.2019 22:15:00

Alanyaspor'da gösterdiği performansla yurt içi ve yurt dışından birçok kulubün dikkatini çeken, ancak İtalyan ekibi Sassuolo'ya transfer olan Merih Demrial, ligde gösterdiği performansın karşılığını alıyor! Genç stoper oyuncusu sezonun bitimiyle birlikte Juventus'un radarına girdi! Yaşlı defans bloğuna genç ve dinamik bir oyuncu katmak isteyen Juventus, milli futbolcumuz Merih Demiral'la anlaştı! 

MERİH DEMİRAL JUVENTUS'A DOĞRU


Milli futbolcumuz Merih Demiral Juventus ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak! Juventus ile Merih'in kulübü Sassuolo arasında pazarlıklar sürüyor ve tarafların kısa süre içinde anlaşması bekleniyor. 7.5 milyon euro bedelle Sassuolo'nun yolunu tutan Merih için Juventus kesenin ağzını açtı. Milli futbolcu Merih Demiral için Juventus kulübü Sassuolo'ya 15 milyon euro teklif etti. Sassuolo'nun teklifi kabul etmesi bekleniyor.

MERİH DEMİRAL KİMDİR?

5 Mart 1998'de Kocaeli'de doğan Merih futbol kariyerine Fenerbahçe'de başladı. 1.92 boyundaki Merih düzgün fiziği, agresif oyun tarzı ve atletizmiyle dikkatleri çekti. Stoper mevkisinde görev yapan Merih 2016 yazında Portekiz'in bölgesel ekiplerinden Alcanenense'ye transfer olarak yurt dışına yelken açtı. Burada çıktığı 18 maçta Portekiz'in Braga, Benfica ve Nacional gibi ülkenin önemli kulüplerinin de gözüne girdi. Türkiye'de Alanyaspor forması giydikten sonra Sassuolo'ya transfer oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR