Meteoroloji'den Sibirya soğukları geliyor haberi! Yüzde Yüz Ankara'da Kar ve Son Dakika İstanbul açıklaması!

Meteoroloji son dakika Ankara ve İstanbul açıklaması. Ankara'da ve İstanbul'da kar yağışı geliyor. Meteoroloji Ankara'da 6 Ocak pazartesi sabah saatlerinde yüksek kar alacağını, İstanbul için 6 Ocak ve 7 Ocak tarihlerine dikkat çekti. İşte Son Dakika Meteoroloji Kar Yağışı haberi sizlerle.

Meteoroloji'den Sibirya soğukları geliyor haberi! Yüzde Yüz Ankara'da Kar ve Son Dakika İstanbul açıklaması!
Yayın Tarihi: 5.01.2020 20:38:00

Meteoroloji son dakika Ankara ve İstanbul açıklaması. Ankara'da ve İstanbul'da kar yağışı geliyor. Meteoroloji Ankara'da 6 Ocak pazartesi sabah saatlerinde  yüksek kar alacağını, İstanbul için 6 Ocak ve 7 Ocak tarihlerine dikkat çekti. İşte Son Dakika Meteoroloji Kar Yağışı haberi sizlerle.

Meteoroloji uyardı Şiddetli Kar geliyor!

Meteoroloji son dakika uyarı. Meteoroloji Genel Müdürdüğünden yapılan açıklamaya göre 6 Ocak Hava durumuna dair önemli detaylar paylaşıldı. Buna göre Meteoroloji'den Ankara'da sabah kar yağma ihtimali yüzde yüz verilirken İstanbul için'de uyarı verildi.

Ankaralılar dikkat! Sabaha Bembeyaz uyanacaksınız!

Ankara'da 6 Ocak 2020 Hava durumu Meteoroloji açıkladı. Meteoroloji uzmanları uzun bir aradan sonra Ankara'da kar yağma ihtimalini yüzde yüz olarak verdi. Ankara sabaha karlı uyanacak. 



İstanbul'da 2 gün çok soğuk hava!


İstanbul için son dakika Kar yağışı açıklaması geldi. 6 Ocak ve 7 Ocak tarihlerinde Rüzgar poyrazdan kuvvetli eseceği ve Deniz ulaşmını kesin olarak aksayacağı bildirildi. Ona göre plan yapmalarını isteyen uzmanlar, ayrıca soba zehirlenmeleri ve çatı uçmalarına karşı dikkatli olmaları gerektiğini açıkladı. İstanbul'da soğuk hava kendini kara bırakacak.

6 Ocak 2020 Hava durumu tüm Türkiye!



6 Ocak tüm Türkiye için genel hava durumu yayınlandı. Bir çok ilimizde biraz kar geirlken, rüzgar etkisini gösterecek. İç Anadolu, Doğu Anadolu sürekli olarak kar yağışı alması beklenen illerimiz arasında. 

Konya'da kar yağışı başlıyor

Uzmanlar Konya merkezde uzun zamandır yağmayan kar için biraz daha ertelenme olduğunu, ancak 6 Ocak pazartesi sabah saatlerinde kar ihtimali olduğunu dile getirdi. Konya'da kar yağışı pazartesi günü başlayacak. 

Sibirya Soğukları geliyor!

Meteoroloji'den yapılan son açıklamada ülkemiz genelini etkileyecek çok daha soğuk hava olan Sibirya soğukları geliyor. 9-13 Ocak 2020 tarihleri arasında Kuzey iç ve doğuda dondurucu hava etkisi var. Sıcaklık 10-15 Derece azalacak. Batıda Kuru soğuk, kuzey ve doğu da kar yağışları alanacak. Karadeniz'de ilk defa karla tanışacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR