Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan şok iddialar!

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, usta oyuncunun her şeyi bildiğini karım paradan zırnık koklatmaz duymasın dediğini iddia etti.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan şok iddialar!
Yayın Tarihi: 16.10.2023 14:25:00

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından şok iddialar geldi. Usta sanatçı Metin Akpınar en kötü günlerini yaşıyor! 

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı ve DNA testi ile kızı olduğu kesinlik kazanan Duygu Nebioğlu bugün çıktığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Nebioğlu, Metin Akpınar'ın her şeyi bildiğini söyledi.


Nebioğlu yaptığı açıklamasında Metin Akpınar'ın herşeyi daha annelerinin kendilerine hamileyken bile bildiğini iddia etti. Genç kadın, "Antalya’da bir otelde 12 saat boyunca karşılıklı konuştuk, bana Karım bunu öğrenirse size zırnık koklatmaz. diyordu." dedi.

"HER ŞEYİ BİLİYORDU"

Nebioğlu yaptığı açıklamalarda "Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti. Her şeyden haberi vardı. Annemim hamile olduğunu 4 aylıkken öğrenmiş. Çok güzel oyunculuk yaptı. Kendisinden ne maddi, ne de manevi destek görmedim. Bana, karım bunu öğrenirse size zırnık koklatmaz diyordu. Yaptığı açıklamada bunları yaşadığınız için çok üzgünüm dedi ama sadece söylemde kaldı. Biz kardeşimle çok zorluklar yaşadık. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda  karanlık. Güneşsiz odalarda kaldık. Bir kez bile aramadı. Kesinlikle Akpınar soyadını taşımayacağım, benim soyadım Nebioğlu’dur. Yalancı insanların soyadını alamam." ifadelerini kullandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR