Metin Akpınar'ın oğlu ortaya çıktı! Kızından sonra bir de oğlu!

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar önceki evlilik dışı ilişkisinden ikizleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de Akpınar'ın oğlu ortaya çıktı!

Metin Akpınar'ın oğlu ortaya çıktı! Kızından sonra bir de oğlu!
Yayın Tarihi: 17.10.2023 17:39:00

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın hayatı alt üst olmaya devam ediyor. Metin Akpınar'ın yıllar önceki ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. 14 yıldır mahkemeye başvuran kızların Akpınar'ın kızları olduğu DNA testi ile kanıtlandı. 

Son olarak Akpınar'a bir darbe daha geldi. Magazinci Onur Akay, yıllar sonra iki kızı olduğu ortaya çıkan 82 yaşındaki Metin Akpınar’ın bir de Almanya’da bir oğlu olduğu iddiasında bulundu.

Akay sosyal medya hesabından "Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor" dedi. Onur Akay, "Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek" diyerek magaazin gündemini sarstı.

Onur Akay, yazdığı yazıda "Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek. Genç Metin’in annesinin de Suphiye Orancı olduğunu söyleyenler var. Metin Akpınar’ın, Yeşilçam filmlerini aratmayan hayatının bir gün film olacağı da kesinleşti." ifadelerini kullandı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR