MHRS Randevu Sistemi alma 2019 MHRS Randevu sistemi al

Milyonlarca vatandaş Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ile kolay yoldan hastane randevusunu alabiliyor. Peki bilmeyenler için MHRS randevu nasıl alınır? MHRS randevu almak için neler yapılmalı? Tüm detaylarıyla sizler için hazırladık...

MHRS Randevu Sistemi alma 2019 MHRS Randevu sistemi al
Yayın Tarihi: 15.08.2019 23:33:00

Hastanede doktor tedavisi için MHRS üzerinden kolayca randevu alınabiliyor. Milyonlarca vatandaş, E-devlet ile entegrasyonu da tamamlanan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden kolayca randevusunu alabiliyor. Bilmeyenler ise MHRS randevu nasıl alınır? MHRS Randevu almak için ne yapılmalı? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

MHRS HASTA RANDEVU NASIL ALINIR? 

İlk olarak https://www.mhrs.gov.tr adresine giriş yapıyoruz. Ardından buradan Randevu Al kısmına girip yeni üyelik oluştur seçeneğiyle kendimize bir üyelik açıyoruz. Bu üyeliği, doğru iletişim ve kişisel bilgilerimizle oluşturmamız gerekiyor.


MHRS üyelik açtıktan sonra telefonunuzdan MHRS uygulamasını indirip uygulama üzerinden veya bilgisayarda internet tarayıcınız ile üyeliğinize giriş yapmalısınız. MHRS üyeliğine giriş yaptıktan sonra randevu talebinde bulunabilirsiniz.

MHRS RANDEVU ALMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

MHRS randevuyu İnternet üzerinden veya Telefondan alabilirsiniz. ALO 182 randevu hattıyla telefonla, operatörlere bağlanarak gerçekleştireceğiniz görüşme neticesinde, istediğiniz hastane, poliklinik ve doktordan randevu alabilirsiniz.

İnternetten MHRS üyeliğinize giriş yapıp İl, İlçe, Hastane, Poliklinik ve Doktor ile tarih seçimleri yaparak da MHRS sisteminden kolaylıkla randevu alabilir, tedaviniz için ilk adımı atabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR