Migros ve Carrefoursa çalışma saatleri değişti!

Migros ve Carrefoursa çalışma saatleri değişti. Corona Virüs sonrası bir önlemde marketler zincirlerine geldi. Carrefoursa ve Migros çalışma saatlerinin değiştiğini duyurdu. Peki Carrefoursa ve Migros çalışma saatleri. Migros açılış ve kapanış saati. Carrefoursa açılış ve kapanış saati kaç merak

Migros ve Carrefoursa çalışma saatleri değişti!
Yayın Tarihi: 13.03.2020 14:00:00

Migros ve Carrefoursa çalışma saatleri değişti. Corona Virüs sonrası bir önlemde marketler zincirlerine geldi. Carrefoursa ve Migros çalışma saatlerinin değiştiğini duyurdu. Peki Carrefoursa ve Migros çalışma saatleri. Migros açılış ve kapanış saati. Carrefoursa açılış ve kapanış saati kaç merak ediliyor.

Çalışma Saatleri Değişti!

Ülkemizde Corona Virüs önlemleri teker teker alınırken, çalışma saatlerinde son dakika değişimler yaşandı. En çok tercih edilen marketler zinciri Migros ve Carrefoursa çalışma saatlerini değiştirdi. Peki neden değişti, nasıl önlemler alınacak sizler için hazırladık. Carrefoursa kaçta açılacak? Migros kaçta açılacak? Pazar günleri çalışma saatleri değişti mi?

Migros kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor?

Türkiye'nin en çok tercih edilen süpermarket zincirleri Corona Virüs tedbiri nedeniyle çalışma saatlerini değiştirdi. Migros ilk olarak değişim ve öğle arası çalışma sistemlerini değiştirdi. Peki Migros saat kaçta açılacak? Migros ne zaman kapananacak? Migros öğle arası var mı sizler için derledik.


Migros 7 gün kesintisiz hizmet verecek!

Migros çalışma saatleri 2020 yılında 7 gün hizmet verecek. Girişlerde özel jelle Corona virüs önüne geçilmeye çalışılacak. Migros bugünden itibaren açılış saati 09:00 olarak güncellendi. Sabah saatlerinde temizlik ve bakım işleri halledilecek ve gelen müşteriler için de temizlik jelleri kullandırılacak. Migros marketleri cumartesi ve pazar günleride aynı saatlerde hizmet vereceğini duyurdu. Migros marketler 21:00 itibariyle bugünden itibaren kapanacak.

Carrefoursa kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor?

Corona Virüs nedeniyle en çok tercih edilen ve uğrunılan market olan Carrefoursa, Carrefoursa Hiper, Carrefoursa Süper, Carrefoursa mini ve Carrefoursa Gurme saatleri 10:00'dan 09:00 çekildi. Carrefoursa kapanış saati 22:00 olarak güncellendi.

Carrefoursa 7/24 Hizmet Verecek!

Corona Virüs nedeniyle bir saat erken açılacak Carrefoursa, yeni Hiper mağazalarında kapanış saatini 23:00 olarak güncelledi. Carrefoursa online market alışverişini 7/24 açık bir market haline getirdiğini ve hijyen açısından sürekli olarak teslimat yapılacağını duyurdu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR