Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan İzmir Açıklaması! İzmir'de Uzaktan Eğitim Bir Hafta Daha Uzatıldı

İzmir'de eğitime devam edilecek mi? Uzaktan eğitim 1 hafta daha mı uzatıldı? Bakan Selçuk konuyla ilgili ne dedi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan İzmir Açıklaması! İzmir'de Uzaktan Eğitim Bir Hafta Daha Uzatıldı
Yayın Tarihi: 8.11.2020 08:00:00

İzmir depremi ardından öğrencilerin durumun değerlendiren Bakan Selçuk , deprem sonrası öğrencilerimizin hazır bulunuşluklarının kolaylaştırılması adına uzaktan eğitime devam edileceğini söyledi.

İZMİR'DE ÖĞRENCİLER DERSLERE UZAKTAN EĞİTİM İLE Mİ DEVAM EDECEK


Geçtiğimiz günlerde yaşanan İzmir depremin ardından gözler Milli eğitim Bakanı'na çevrildi. Konu ile ilgili Bakan Zİya Selçuk, İzmir'de uzaktan eğitimi bir hafta daha uzatılması kararını aldıklarını açıkladı. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada: "İzmir'de, deprem sonrası eğitim için öğrenci, öğretmen ve velilerimizin hazır bulunuşluklarının kolaylaştırılması adına eğitim öğretim faaliyetlerimizi bir hafta daha uzaktan eğitimle sürdürme kararı aldık." ifadesini kullandı.


DEPREM SONRASI YAŞANAN BİR HAFTA

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 114 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 1035 vatandaştan 999'u taburcu edildi. 37 yaralının ise tedavisi devam ediyor.
Depremin üzerinden bir hafta geçti. Şehirde yaşamın normale dönmesi, yaraların sarılması için çalışmalar devam etmekte. Bu süreçte okula gidemeyen öğrencilerin 1 hafta daha uzaktan eğitimle derslere devam edilmesi kararı alındı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR