Milyonlarca emekliye müjde! Emekli maaşı ile nakit yardım alacak kişilerin isimleri yayımlandı!

Milyonlarca emekliye müjde! Emekli maaşı ile nakit yardım alacak kişilerin isimleri yayımlandı! 

Milyonlarca emekliye müjde! Emekli maaşı ile nakit yardım alacak kişilerin isimleri yayımlandı!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 08:52:00

Emekli maaşları hesapları üzerinden yeni ödemeler geliyor. Son dakika haberi geldi. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden nakit ödeme alacak olan herkes için yeni bir kampanya başlıyor. Acil ihtiyacınızın olması durumunda bankalar üzerinden hızlı ve anında nkit ödeme alacaksınız. Emekli maaşlarınızı hangi bankadan alıyorsanız, o bankanın duyurusu ile birlikte hızlı ve anında kredi kullanabilirsiniz. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler en yakın banka şubesine giderek hızlı ve anında kredi kullanabilirler. Emekli maaşlarına göre işlem yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli kredi kampanyasına katılarak acil ihtiyacı olması durumunda kredi alabileceklerdir. 

EK ÖDEME LİMİTLERİ BELLİ OLDU! 

Emekli maaşlarına göre verilecek ek ödemelerin limitleri belli oldu. Son dakika kampanyasına göre en yakın banka şubesine giderek işlem yapacak olan kişiler 50 bin TL'ye kadar ödeme alırken, internet üzerinden kredi başvurusu yapacak olan emekliler de 20 bin TL ödeme alacaktır. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeye kadar bu bankalar üzerinden kredi alabileceksiniz ve acil ihtiyacınızın olması durumunda kredinizi hesaba atabileceksiniz. En yakın banka şubesine giderek kredi alacak kişilere de banka hızlı ve anında çözüm sunmaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yaparak kredi alacak kişilerin emekli maaş hesaplarına göre ödemeleri gerçekleşecektir. Kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli kredi verilmektedir. 3 ay ertelemeli olarak verilecek kredilerde banka hızlı ve anında kredi hizmeti sağlamaktadır. En yakın banka şubesine giderek de kredi işlemlerinizi yapabilir veya online olarak da kredi kullanabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR