Milyonlarca Emekliye Müjde! Ödemeler Başlıyor

Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Emekli Mayıs ayı maaşları erkene çekilerek ödenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamalarla emeklilere maaş ödemelerinin

Milyonlarca Emekliye Müjde! Ödemeler Başlıyor
Yayın Tarihi: 12.05.2020 18:25:00

Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Emekli Mayıs ayı maaşları erkene çekilerek ödenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamalarla emeklilere maaş ödemelerinin bu ay Ramazan Bayramı öncesi erkenden ödenerek tamamlanacağı belirtildi. Bu gelişmelerin üzerine milyonlarca SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri emekli aylıkları ne zaman yatacak? Mayıs ayı emekli maaşları ne zaman ödenecek? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Koronavirüs salgını sürecinde Devletten emeklilere yönelik destek uygulamaları sürüyor. Daha önce Emekli Promosyon ödemeleri ile Ramazan Bayramı ikramiye ödemelerini Nisan ayı başında alan emekliler, şimdi Mayıs ayı emekli maaşlarını da erken ceplerine koyacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamalarla, emekliye bir müjde daha verildi! Böylece emekliler Ramazan Bayramı başlamadan önce Mayıs ayı emekli maaşlarını alabilecekler. Olağan ödeme takvimine göre birçok emekli maaşını Bayramın ilk ve ikinci gününde alabilecekken gelen müjde ile bu tarihler öne çekildi!

EMEKLİLERE MAYIS AYI MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK! İŞTE TARİHLER...


SSK ve Bağ-kur Emeklilerine müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan geldi! Bağkur ve SSK emeklileri, Ramazan Bayramı'na maaşları ceplerinde girecekler. SSK emeklilerine her ayın 17 ila 26. günleri arasında yapılan ödemeler normalde bu ayda da 17-26 Mayıs tarihleri arasında ödenecekti. Ancak yapılan düzenleme ve verilen müjde ile emeklilere bu ay maaşları Ramazan Bayramı başlamadan 15-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Bağ-Kur emeklileri de normal dönemde aylıklarını 25-28 Mayıs tarihlerinde alıyorlardı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan müjdeyle birlikte Bağ-kur emekli maaşı ödemeleri Ramazan Bayramı'ndan önceye çekilerek 21-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

SSK kapsamında emekli olanlar için olağan ödeme günü 17-18-19-20 olanlar 15 Mayıs 2020 tarihinde, olağan ödeme günü 21-22-23 olanlar ise 18 Mayıs 2020 tarihinde, olağan ödeme günü 24-25-26 olanlar da 20 Mayıs 2020 tarihinde emekli maaşlarını çekebilecekler. 

Bağkur emeklileri bakımından olağan ödeme günü 25-26 olan bağ-kur emeklileri 21 Mayıs 2020 tarihinde, 27-28 olanlar ise 22 Mayıs 2020 tarihinde emekli aylıklarına kavuşacak. Böylelikle milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisi Ramazan Bayramı öncesinde emekli maaşını cebine koymuş olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR