Milyonlarca emekliye TBMM'den müjde geldi: Ek ödeme verilecek

Milyonlarca emekliye TBMM'den müjde geldi: Ek ödeme verilecek 

Milyonlarca emekliye TBMM'den müjde geldi: Ek ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 19.10.2023 20:45:00

Meclis onayından geçen ve ek ödeme alacak olan tüm emeklileri içeren bu yeni Kredi kampanyasında kamu bankaları ile birlikte bazı özel bankalarında çalıştığı açıklandı. ek ödeme almak isteyen tüm emekliler için başlatılan bu nakit kampanyasında devlet destekli olarak 50.000 TL'ye kadar sizlere ödemeler verilecek ve nakit ihtiyacınızın olması durumunda aşağıdaki bankalar üzerinden maaş almanız ile birlikte düşük faizli kredi alabileceksiniz.

Ziraat Bankası 31 Ekim tarihine kadar gerçekleştireceği yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasında emekli maaşı alan tüm vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar ek ödeme kredi vereceği açıkladı. Ziraat Bankası üzerinden daha önce ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlar ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa diledikleri zaman bu ödemelerden faydalanabilirler.

Garanti Bankası özel banka olmasından dolayı vatandaşların sürekli olarak güncel kredi tespitlerini yaptığı ve kredi başvurularını gerçekleştirdiği bir banka olarak öne çıkmaktadır. Garanti Bankası üzerinden sizler de emekli maaşınızı taşıyarak dilediğiniz zaman bu banka tarafından devlet destekli faiz oranlarından yararlanmak şartı ile emekli kredisi kullanmanız mümkün olmaktadır.

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi alacak olan vatandaşların da nakit ihtiyacı olması durumunda bu bankalar üzerinden yapılacak olan işlemlerde düşük faiz oranları ile birlikte Kredi almaları mümkün olmaktadır. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve nakit işlemlerinizi 5 dakika içerisinde sonuçlandıracaksınız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR