Milyonlarca kişiye çifte kazanç! Aile Yardımı çift maaş alacaksınız

Milyonlarca kişiye bir müjdeli haber daha geldi. Milyonlarca kişi çifte kazanç müjdesi. Aile yardımı sayesinde çift maaş alabilirsiniz. Özellikle Ocak ve Temmuz ayları çift maaş almak için en büyük gelişmeleri sağlıyor. İşte Çifte maaş almak için yapmanız gerekenler.

Milyonlarca kişiye çifte kazanç! Aile Yardımı çift maaş alacaksınız
Yayın Tarihi: 10.12.2019 12:05:00

Milyonlarca kişiye  bir müjdeli haber daha geldi. Milyonlarca kişi çifte kazanç müjdesi. Aile yardımı sayesinde çift maaş alabilirsiniz. Özellikle Ocak ve Temmuz ayları çift maaş almak için en büyük gelişmeleri sağlıyor. İşte Çifte maaş almak için yapmanız gerekenler.

Milyonlarca kişiye çifte maaş müjdesi!

Ocak ayı yaklaşırken, 2020 memur zammı ile ilgili son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Milyonlarca memur maaşlara ne kadar zam yapılacağını merakla beklerken konu hakkında 'memur maaş zammı ne kadar olacak?' 'en düşük memur maaşı ne kadar?' 'memura aile yardımı' sorgulamalarını da internet üzerinden gerçekleştiriyor. Öte yandan, ocak ayında memurlara yüzde 4 zam ve enflasyon farkı görünüyor. İşte memur maaş zammı ile ilgili detaylar...

Milyonlarca memurun gözü-kulağı ocak ayında maaşlara gelecek son dakika zammında. Ocak'ta memurların maaşlarına yüzde 4 zam ve bu yılın ikinci yarısında enflasyon yüzde 5'i aşarsa fark yansıtılırken, aile yardımları da artacak.Temmuz-Kasım enflasyonu yüzde 5.71 çıktı. Buna göre Ocak zammı yüzde 0.71 enflasyon farkıyla yüzde 4.71 olacak. Tahminler de ipuçlarını veriyor.




Ocak zammı; 6 aylık TÜFE yüzde 6 çıkarsa yüzde 5'e, yüzde 6.5 çıkarsa yüzde 5.5'e ulaşacak. Bu artışlar aile yardımına da yansıyacak.



Eş yardımına ayrıca bir artış da yeni göstergeden gelecek. Eğer zam yüzde 5.5 çıkarsa, aile yardımı hariç en düşük aylık 3 bin 334 liradan 3 bin 517 liraya çıkacak. Eşi çalışmayan, 6 yaş altı 2 çocuğu olanın aile yardımı 433 liradan 478 liraya yükselecek.

Tüm bu yardımlarla birlikte Ocak ayında çifte maaş alabilirsiniz. Aile yardımı ve çocuk yardımıyla çifte maaş alma şansını kaçırmayın.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR