Miss Turkey 2019 kazanan belli oldu mu? Kim kazandı

Miss Turkey 2019 birincisinin belli olmasına saatler kaldı. Grand Pera Emek Sahnesi’nde yapılacak olan güzellik yarışmasının 20 finalistinden biri bu akşam tacı evine götürecek. Peki MİSS Turkey 2019 kim kazandı? Hangi finalist Türkiye Güzeli oldu? İşte detaylar...

Miss Turkey 2019 kazanan belli oldu mu? Kim kazandı
Yayın Tarihi: 2.10.2019 10:46:00

MİSS Turkey 2019 kazanan belli oldu mu? Kim kazandı? Hangi finalist Türkiye Güzeli oldu?  her yerde aranmaya başladı. Uzun bir maratonun ardından yapılan ön elemede 20 genç ve güzel kadın Miss Turkey finalisti olarak seçildiler. Bugün de Türkiye güzeli olmak için podyuma çıkacak olan finalistler arzı endam edecek.

Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu finalden önce; “Biz günümüz kadınının hayata dair hedefleri olan, kendini yenileyen, modern, akıllı ve güzel kadınlar olduğuna inanıyoruz. Miss Turkey tecrübesini yaşayan kızlarımız, bu karakteristik özellikleri günlük hayatlarına taşımışlardır.” açıklamasını yaptı. 


Bu akşam saat 20:00'da başlayacak olan final ise Miss Turkey’nin resmi sosyal medya hesapları, ile YouTube kanalında ve Hadi Uygulamasından canlı yayınlanacak. Gece sonu son 10 adayın kalacağı yarışmada 4 aday dereceye girecek. 

MİSS Turkey 2019 Türkiye Güzeli Kim Oldu?

2019 Türkiye güzeli henüz belli olmadı. Bu akşam yapılacak görkemli MİSS Turkey finalinin ardından belli olacak. Biz de hangi güzelin Miss Turkey olduğunu belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR