Modern Kroluğun 7 Alameti

Hepimizin hayatımızda olmasa da olur dediğimiz tipler olan Kro'lar hala hayatımızın içindeler. Sadece şuan metrelerce uzaktan görünen çoraplar giymiyorlar. Modern krolar daha farklı davranıyorlar. Onları tanıyalım.

Modern Kroluğun 7 Alameti
Yayın Tarihi: 13.10.2018 13:34:00

Hayatımıza ağır abi tiplemesi ile giren Kro dediğimiz erkekler son yıllarda biraz modern krolara dönüştüler. Eskiden olmayan, yapmadıkları davranışları edindiler. Şuan bulunduğumuz zamanda ki erkek krolukları...

Her Selam Veren Kızı Kendine Aşık Sanmak: Tanışma anında normal geçen bir konuşmada kızı kendine deli divane aşık sanar bu arkadaşlarımız.

Yolda Kız Görünce Araba/Motorsiklet Gazına Asılmak: Başına gelmeyen kız yoktur. Bir kız normal yolunda yürüyordur sonra kro olan arkadaşlarımız kızı görünce kızı etkileyeceklerini zannedip gaza asılır. Tabii yaptığının süper havalı bir şey olduğunu zannediyor. 


Nargile Dumanını Ejderha Gibi Üflemek: Son yılların favori tütünü olan nargilenin dumanını sonuna kadar çekip ejderha gibi üflerler.



Yerlere Tükürmek: Yerlere tükürmeye bayılırlar ama ordan geçenler için aynı şeyi söyleyemem.

Ağır Abi Triplerine Grip Tesbih Sallamak: Sanırım yıllar geçse de bu asla bitmeyecek.

Hayatında İlk Kez Kız Görüyormuş Gibi Bakışlar: Bu arkadaşlarımız hayatlarında ilk kez kız görmüş gibi davranırlar. Bakışların yanında kouşma şekli ve davranışları ile ben kro'yum der.




Sürekli Küfür Etme: Küfür etmek genel olarak yapılmaması gereken bir şeydir. Ama bu arkadaşlar için olmazsa olmazdır. Günlük hayatta ki kelimeler yerine küfür ile iletişim kurarlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR