Monaco'dan Son Dakika Falcao Paylaşımı! Falcao Monaco'da kalıyor mu yoksa Galatasaray'a geliyor mu?

Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun uğraş verdiği Falcao için Monaco kulübü sosyal medyadan flaş bir paylaşımda bulundu! Monaco Kulübü, Falcao ile ilgili twitter hesabından, Falcao'nun attığı son golü paylaştı! Falcao Monaco'da mı kaldı yoksa Galatasaray'a gelecek mi? Radamel Falcao son dakika

Monaco'dan Son Dakika Falcao Paylaşımı! Falcao Monaco'da kalıyor mu yoksa Galatasaray'a geliyor mu?
Yayın Tarihi: 17.08.2019 13:53:00

Galatasaray'ın Monaco Kulübünde forma giyen Radamel Falcao ile ilgili transfer sürecinde her dakika yeni bir gelişme yaşanıyor! Son olarak MOnaco kulübü, Kolombiyalı golcünün Metz karşısında attığı, son lig golünü paylaşarak mesaj verdi! Galatasaray taraftarı, Monaco kulübünün resmi twitter hesabından yapılan "Falcao" paylaşımını mesaj yağmuruna tuttu!

Galatasaray'a transferi gündemde olan ve Monaco kulübünde kalıp kalmayacağı, Monaco kulübünün Falcao'nun Galatasaray'a transferine izin verip vermeyecğei merak edilen Radamel Falcao, halen daha Monaco'nun kadrosunda yer alıyor. Monaco ile ilk lig maçında forma giymeyen Falcao için Monaco Başkanı, yeni bir sözleşme önerisinde bulunurken, Falcao, Galatasaray'a gitmek istediğini açıkça ifade etmişti.

MONACO FALCAO PAYLAŞIMI YAPTI! MONACO YILDIZ GOLCÜYÜ BIRAKMIYOR



İlk lig maçında 4-0'lık ağır bir yenilgi alan Monaco'da Falcao bilmecesi sürüyor. Falcao'nun takımda kalmasını isteyen Monaco teknik direktörü, Wissam Ben Yedder ile iyi bir ikili olacaklarını ifade etmişti. Ancak Falcao, ayrılığı kafasına koydu.


Falcao'nun Galatasaray ile anlaşmaya vardığını ve dönmeyeceğini söylediği, Monaco'dan transfer için izin istediği öğrenildi. 

Monaco kulübü, Falcao'nun Galatasaray'a imza atması beklenen şu günlerde kafa karıştırıcı bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Monaco resmi Twitter hesabı, Falcao'nun League 1'de attığı son golünü paylaştı. 

FALCAO PAYLAŞIMINA GALATASARAY TARAFTARI YORUM YAĞDIRDI

Monaco kulübü resmi Twitter hesabından yapılan Falcao paylaşımına Galatasaray taraftarı kayıtsız kalmadı. Galatasaray taraftarları Monaco kulübünün Twitter paylaşımına "Falcao'yu gönderin." "Falcao Galatasaray'a gelecek bırakın." mesajları gönderdi.

Kimileri, Monaco'nun Falcao paylaşımını "Takımda kalıyor." şeklinde yorumlarken kimileri de Monaco kulübü Falcao için iyi bir uğurlama hazırlığında yorumunu yaptı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR