Mucize Doktor dizisine bomba transfer! Serenay Aktaş geliyor

Fox TV'nin fırtınalar estiren yeni dizisi Mucize Doktor'un kadrosu giderek genişliyor. Her bölümüyle reyting rekorları kıran ve günlerce konuşulan diziye son olarak güzel oyuncu Serenay Aktaş dahil oldu. Peki Serenay Aktaş, Mucize Doktor dizisinde kimi canlandıracak?

Mucize Doktor dizisine bomba transfer! Serenay Aktaş geliyor
Yayın Tarihi: 1.10.2019 12:13:00

Fox ekranlarının MF Yapım imzalı dizisi Mucize Doktor tozu dumana katmaya devam ediyor. Başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı dizinin kadrosunda Onur Tuna, Reha Özcan, Özge Özder gibi isimler de yer alıyor. Senaryoyu da kadroyu da daha da genişletilmek istenen diziye son olarak Serenay Aktaş dahil oldu. Hal böyle olunca Serenay Aktaş kimi oynayacak? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Başladığı günden beri ekranların favori dizisi haline gelen Mucize Doktor her hafta reyting rekoru kırmaya devam ediyor. Her bölümüyle çok konuşulan dizinin kadrosu ise giderek genişliyor. Survivor'a katıldıktan sonra adını duyuran ve son olarak Meryem dizisinde boy gösteren Serenay Aktaş diziye dahil oldu. Aktaş dizide Asistan Elif karakterine hayat verecek.



Mucize Doktor Asistan Elif kimdir?


E haliyle diziyi kaçırmadan takip eden izleyiciler ise Asistan Elif kimdir? Nasıl biri? diye her yerde aramaya başladı. 

Hastanede dengeleri değiştirecek olan yein asistan Elif,  Ali ile Nazlı'nın arasının bozulmasını fırsat bilerek Ali'ye yanaşacak. Ferman'a da gizliden hayranlık duyan Elif'in gerçek amacı da sonradan ortaya çıkacak.



Mucize Doktor Serenay Aktaş kim? Kaç yaşında

1993 doğumlu olan Serenay Aktaş aslında profesyonel bir futbol oyuncusuydu. 15 yaşında Zeytinburnuspor’da futbol hayatına başlayan Aktaş uzun yıllar boyu futbol kariyerinde adım adım yükseldi. Sonrasında Survivor'a katılan Serenay Aktaş güzelliğiyle çok dikkat çekti. Akabinde reklam ve dizi teklifleri alan Serenay Aktaş oyunculuğa başladı. 

Rol Aldığı Yapımlar

2010 – Kanıt
2010 – Türk Malı
2011 – 2014 Muhteşem Yüzyıl (Ayşe Hatun)
2014 – Kaçak Gelinler
2015 – Acil Aşk Aranıyor ( Zeynep)
2017 – Meryem
2019 – Mucize Doktor






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR