Mucize Doktor İzlendi'mi? Reytingleri Nasıl Hangi Hastanede yayınlanıyor?

Fox tv'nin kısa zamanda reytingleri alt üst eden dizisi Mucize Doktor İzlendi'mi? Reytingleri Nasıl Hangi Hastanede yayınlanıyor? oyuncu kadrosunda kimelr var?

Mucize Doktor İzlendi'mi? Reytingleri Nasıl Hangi Hastanede yayınlanıyor?
Yayın Tarihi: 10.10.2019 20:13:00

Fox Tv'nin 5.bölümü yayınlanan Mucize doktor dizisi kısa zamanda tüm reytingleri alt üst etti. yayınlandığı günden bugüne gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi yapımına kısa zamanda ulaşan Mucize Doktor.yapımcılarında yüzünü güldürdü.Reytingelrde hep zirveye oynayan Mucize doktor dizisinin oyuncu kadrosuda oldukça dikkat çekiyor.

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI KİMLER:

Taner Ölmez: Doktor Ali Vefa. Babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini  birincilikle bitirmesinin ardından özel bir hastanede asistan cerrah olarak işe başlıyor.

Onur Tuna 

Murat Aygen 

Sinem Ünsal 

Özge Özder 


Hazal Türesan: Beliz 

Bihter Dinçel 

Fırat Altunmeşe 

Hayal Köseoğlu 

Korhan Herduran: Güneş

Reha Özcan

MUCİZE DOKTOR KONUSU:

Kore yapımı Good Doctor’ dizisinden uyarlanan "Mucize Doktor"da taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor. “Mucize Doktor”un çekimleri İstanbul’da devam ediyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR