Mucize Doktor Nazlı kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında nereli

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor, Bu akşam ilk bölümüyle yayınlanacak. Mucize Doktor dizisinin Nazlı'sı araştırılıyor. Mucize Doktor Nazlı kimdir? Nazlı rolündeki güzel oyuncu Sinem Ünsal kaç yaşında ve Nereli? Sizler için araştırdık...

Mucize Doktor Nazlı kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 17:14:00

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor, ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden Mucize Doktor dizisinin karakterlerini araştırmaya başladı. Mucize Doktor dizisinde 'Nazlı' karakteriyle izleyeceğimiz Sinem Ünsal kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı araştırılmaya başlandı. 

Fox TV ekranlarının ilk 'otizm' konulu doktor dizisi Mucize Doktor, 12 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Mucize Doktor dizisinde Nazlı rolüyle izleyici karşısına çıkacak isim Sinem  Ünsal oldu. İzleyici de daha önce birçok dizide izlediği Sinem Ünsal'ı araştırmaya başladı. Sinem Ünsal'ın özel hayatına dair detayları derledik...

Mucize Doktor Nazlı Kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında ve Nereli 


Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor'da Nazlı karakteriyle Sinem Ünsal'ı izleyeceğiz. Sinem Ünsal 1993 İzmir doğumlu. Genç ve güzel oyuncu 168 cm boyunda ve 54 kg ağırlığında.

 

Daha önce Siyah Beyaz aşk dizisinde Gülsüm, Kızım dizisinde Sevgi rolünü canlandıran Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinde başarılı bir doktor olan Nazlı rolüyle izleyici karşısında olacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR