Müge Anlı 14 Aralık öldü sanılan Selma Güneş bulundu

Müge Anlı 14 Aralık Cuma günü ekranlara gelen bölümünde Selma Güneş bulundu.Eşi Mahmut Güneş'in İzmir'deki yanmış kadın cesedinin ona ait olduğunu düşünmesiyle çözülen olayda Selma Güneş'in aynı mahallede oturduğu Suat Bey'e kaçtığı iddia edilmişti.Peki Selma Güneş gerçekten kaçtı mı? İşte sonuç...

Müge Anlı 14 Aralık öldü sanılan Selma Güneş bulundu
Yayın Tarihi: 14.12.2018 10:11:00

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın ekibi İzmir'de Bornova Şahin Tepesi'nde yanmış bir kadın cesedi bulmuştu.

Bu ceset kime ait diye düşünülürken, yayına bağlanan Mahmut Güneş, Şahin Tepesi'nde oturduğunu ve karısının 27 Kasım'dan bu yana kayıp olduğunu, cesedin karısı Selma Güneş'e ait olduğunu düşündüğünü söyledi.

Fakat sonrasında yayına bağlanan bir hanımefendi Selma Güneş'in kendi kocası Suat Bey'le kaçtığını, emin olduğunu ve ikisinin İstanbul'da olduğunu söyledi.

Bunun üzerine araştırmalara başlayan Müge Anlı ve ekibi nihayet sonuca ulaştı.




Müge Anlı 14 Aralık günü açıklanana göre 26 yaşındaki genç kadın Selma Güneş ve sevgilisi Suat Bey, dün İstanbul'da jandarmanın yaptığı rutin kontrolde yakalandı.

Müge Anlı 14 Aralık öldürüldü sanılan Selma Güneş sağ salim bulundu.

Görme engelli kızını bırakıp, evli ve iki çocuklu Suat Bey'e kaçan Selma Güneş ifadesinde kocasıyla anlaşamadığını bu yüzden evden kaçtığını dile getirmiş.

Selma Güneş'in bulunmasına sevinse mi üzülse mi bilemeyen Mahmut Güneş ise eşiyle boşanmayı kabul etmediğini ve onlara mani olacağını dile getirdi.

Böylece Müge Anlı 14 Aralık yanmış kadın cesedinin Selma Güneş olmadığı anlaşılmış oldu.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR