Müge Anlı 23 Ocak şok gelişme! Haydar Sırça'nın çiftliğinde cesetler aranıyor

Müge Anlı 23 Ocak Çarşamba günkü bölümde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Nursel Doğan ve Deniz'in kaybolmasıyla ilgili dosyada son dakika gelişmesi yaşandı. Müge Anlı 23 Ocak açıklandı, Haydar Sırça'nın Bergama'daki çiftliğinde cesetler aranıyor...

Müge Anlı 23 Ocak şok gelişme! Haydar Sırça'nın çiftliğinde cesetler aranıyor
Yayın Tarihi: 23.01.2019 11:21:00

Aylar önce Müge Anlı'da ortaya çıkan ve 8 Ağustos'tan bu yana Müge Anlı'nın aradığı iki kayıp kadın Nursel Doğan ve Deniz bir türlü bulunamamıştı. Nursel Doğan'ın sevgilisi olan Haydar Sırça olayın bir numaralı şüphelisiydi.

Programa aylar önce sadece bir kere katılan Haydar Sırça yalanlar söylemiş ve çelişkili ifadelerde bulunmuştu.

Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz, Haydar Sırça'nın Dikili'deki yazlık evinden kaybolmuştu. Fakat Dikili'de sanılan ev, Bergama'da bir köyde çıktı.



Nursel Doğan ve Deniz olayında, Aralık ayında Haydar Sırça cinayet şüphesiyle tutuklanmış ve cezaevine konmuştu. Ancak cesetlerle ilgili gelişme bugün Müge Anlı 23 Ocak gününde ortaya çıktı.

Ancak davayla ilgili Müge Anlı 23 Ocak şok bir gelişme yaşandı. Müge Anlı 23 Ocak günü Haydar Sırça'nın Bergama'daki çiftliğinde arama başlatıldı.


Müge Anlı 23 Ocak günü yaşanan sıcak gelişmeyle Haydar Sırça'nın Bergama'daki çiftliğinin arazisinde polis aramalara başladı.

Müge Anlı 23 Ocak açıklanana göre tutukluluğu hala devam eden Haydar Sırça'nın İzmir Bergama'daki çiftliğinin arazisinde üç iş makinasıyla ceset aranıyor.



Müge Anlı 23 Ocak açıklanan detaylara göre İzmir polisi, Haydar Sırça'nın Bergama'daki çiftliğinde kadavra köpeği ve iş makinalarıyla arama yapıyor.

Nokta atışı yapmak isteyen İzmir Polisi, Müge Anlı 23 Ocak söylenene göre Haydar Sırça'nın işaret ettiği yerleri kazıyor.

Müge Anlı 23 Ocak günü yaşanan gelişme herkesi umutlandırsa da Nursel Doğan ve Deniz'in yakınları kayıp kadınların cesetlerinin bulunmasını istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR