Müge Anlı Gülümser Bulut olayında kan donduran detaylar! Gülümser Bulut'u kim öldürdü?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı canlı yayınında korkunç bir olay anlatıldı. İzmir'de yaşanan olayın detayları araştırılırken izleyiciler Müge Anlı Gülümser Bulut olayı ne? Gülümser Bulut'u kim öldürdü? diye aramaya başladı. İşte Müge Anlı 16 Ekim Gülümser Bulut cinayeti...

Müge Anlı Gülümser Bulut olayında kan donduran detaylar! Gülümser Bulut'u kim öldürdü?
Yayın Tarihi: 16.10.2019 12:56:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Ekim çarşamba günü tüyler ürpertici bir cinayet ele alınmaya başladı. Müge Anlı'da bugün işlenmeye başlayan 67 yaşındaki Gülümser Bulut olayı herkesi ekran başına kitledi. Bulut, 18 Ağustos 2018 tarihinde İzmir Konak'taki evinde ölü bulunmuştu. Ardından yaşlı kadının birlikte yaşadığı kızı Hatice Ayhan olay sonrasında tutuklanmıştı. Ancak aylar sonra Hatice hanım tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış. İşte bugün de hem yeğenlerinden hem de başka birinden daha şüphelenen Gülümser Hanım'ın kardeşleri olay araştırılsın diye Müge Anlı'ya başvurmuş. Detaylar haberimizde...



MÜGE ANLI GÜLÜMSER BULUT CİNAYETİNİN DETAYLARI

Müge Anlı 16 Ekim anlatılana göre; Bulut, 18 Ağustos 2018 tarihinde İzmir Konak'taki evinde ölü bulundu. Annesinden 2 gün boyunca haber alamayan kızı Hatice Ayhan ise de yanına teyzem dediği annesinin bir akrabasını alarak evi aradı. Hatice Ayhan, Gülümser Bulut'un evindeki çekyatı açtı ve korkunç manzara ile karşılaştı. Gülümser Bulut, evindeki çekyatın içerisinde kefenlenmiş bir şekilde ölü bulundu.
 
Hatice Ayhan,olay sonrası balkonuna çıkarak "Annem ölmüş ben 2 gündür üzerinde yatıyormuşum" şeklinde bağırmaya başladı. Akabinde tutuklanan kadın aylar sonra serbest bırakılmış.




KAN DONDURAN DETAYLAR

Öte yandan diğer katil zanlısı ise Yunus Kahraman, arkadaşının ablasını canice öldürmüş ve 15 yıl hapis yatmış. Olayın detaylarını anlatan Nilgün Kırlı'nın kardeşi Volkan Kırlı canlı yayında 1999 yılında yaşananları şöyle dile getirdi:

"Yunus Kahraman 7-8 yıllık arkadaşımdı. Evimize girip çıkan, sürekli beraber gezdiğimiz bir arkadaşımdı. Ablamın Şirinyer'de bir dükkanı vardı. Elemana ihtiyacı vardı bana Yunus'u sordu. Ben de 'çalışır' dedim yanına aldı. Ben askere gittim. Bir gün ablamla konuşurken bana 'kasadan sürekli para eksildiğini ve Yunus'tan şüphelendiğini söyledi. Ben de "abla şüphen varsa çıkar işten" dedim. Yunus 2 ay sonra parasız kalınca ablamın evine gidiyor ve yanında götürdüğü odunla kafasına vuruyor. Ölmediğini anlayınca boğmaya çalışıyor. Ablam can çekişirken yüzünü tırmalıyor. DNA'da tırnaklarından alınan örnek uyuşuyor ve Yunus 15 yıl hapis yatıyor. Ablam onun sevgilisi değil patronu.



Öldükten sonra halıya sarıp balkona çıkıyor. Abim ablamın arkadaşlarıyla evine gidiyor arıyor tarıyorlar yok. 2 – 3 gün sonra ablamın bir arkadaşı yine evinde gidip ararken kokudan şüpheleniyor. "Ölü kokuyor fare mi acaba?" diyerek aramaya başlıyorlar. Ağabeyim balkona çıkıp bir bakıyor, orada halıya sarılı.

Duyduklarıyla şoke olan Müge anlı ise iki cinayetin neredeyse aynı olduğunu bu durumdan şüphelendiğini dile getirdi. Peki Gülümser Bulut'u kim öldürdü?






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR