Muğla’da deprem 28 ağustos son depremler kaç şiddetinde

Son dakika deprem! Muğla'da deprem oldu. 28 Ağustos Çarşamba Muğla deprem kaç şiddetinde, büyüklüğü? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremleri açıkladı! Muğla'da deprem yaşandı! Muğla depremi ve son depremler büyüklükleri ve diğer detaylarıyla haberimizde...

Muğla’da deprem 28 ağustos son depremler kaç şiddetinde
Yayın Tarihi: 28.08.2019 15:29:00

Son dakika 28 Ağustos Çarşamba depremler yaşanmaya devam ediyor! Kandilli Rasathanesi ve AFAD, son depremleri açıkladı! Yunan sınırında Türkiye açıklarında deprem yaşandı! Muğla'da da 4,9 büyüklüğünde depremler yaşanmaya devam ediyor! 

Muğla yakınlarında yaşanan son depremler korkutuyor. Türkiye'de son olarak İzmir, Denizli ve Ankara'da yaşanan depremlerin ardından 28 Ağustos Çarşamba Son depremler Ege, Akdeniz açıklarında ve Muğla'da yaşanıyor. 

MUĞLA DEPREM BÜYÜKLÜĞÜ KAÇ? 28 AĞUSTOS MUĞLA'DA DEPREM

28 Ağustos Çarşamba günü Muğla'da 4,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. 30 km. derinlikte gerçekleşen Muğla depreminin ardından artçı sarsıntılar gelmeye devam ediyor. Muğla'daki depremle birlikte Ege ve Akdeniz'de birçok deprem de meydana geliyor.


Kandilli Rasathanesi ve AFAD, 28 Ağustos Çarşamba deprem verilerini açıklıyor. Yayınlanan Son Depremler raporunda birçok depreme yer verildi.

28 AĞUSTOS SON DEPREMLER - KANDİLLİ RASATHANESİ DEPREM RAPORU



Son dakika deprem! Muğla'da deprem oldu. 28 Ağustos Çarşamba Muğla deprem kaç şiddetinde, büyüklüğü? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremleri açıkladı! Muğla'da deprem yaşandı! Muğla depremi ve son depremler büyüklükleri ve diğer detaylarıyla Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR