Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 3 Ocak var mı yok mu

Kanal D'nin sevilen yeni dizisi Muhteşem İkili geçtiğimiz hafta 9. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 3 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 3 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 3.01.2019 15:36:00

Başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in paylaştığı Muhteşem İkili geçtiğimiz hafta 9. bölümüyle ekranlara geldi. MKC ve Barca'nın vurulmasıyla biten 9. bölüm ardından Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 3 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Aynı zamanda 9. bölüm ardından Muhteşem İkili yeni yıl nedeniyle 3 haftalık sezon arası verdi. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 3 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

MKC ve Barca'nın vurulduğu Muhteşem İkili 9. bölüm izleyenleri bir hayli endişelendirdi. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 3 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Kasım ayında başlayan Muhteşem İkili dizisini de etkiledi. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 3 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Ne yazık ki henüz Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Haliyle Muhteşem İkili 3 Ocak akşamı Kanal D ekranlarında olmayacak. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Muhteşem İkili 10. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Muhteşem İkili 3 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. 



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR