Muhteşem İkili 10 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin sevilen yeni dizisi Muhteşem İkili son olarak 9. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Muhteşem İkili sezon arası verdi. Peki Muhteşem İkili 10 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Muhteşem İkili 10 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 10.01.2019 16:33:00

Başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in paylaştığı Muhteşem İkili son olarak 10. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 10. bölümün ardından Muhteşem İkili sezon arası verdi ve geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmedi. Peki Muhteşem İkili 10 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

MKC ve Barca'nın vurulmasıyla biten 9. bölüm izleyenleri bir hayli merakta bıraktı. Fakat Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Muhteşem İkili 10 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası perşembe akşamlarının yeni dizisi Muhteşem İkili'yi de etkiledi. Peki Muhteşem İkili 10 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Ne yazık ki Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Muhteşem İkili 10 Ocak Perşembe akşamı yani bu akşam Kanal D ekranlarında olmayacak. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Muhteşem İkili 10. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Muhteşem İkili 10 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR