Muhteşem İkili 17 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin sevilen yeni dizisi Muhteşem İkili son olarak 9. bölümüyle ekranlara geldi. İki haftadır ekranlara gelmeyen Muhteşem İkili sezon arası verdi. Peki Muhteşem İkili 17 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Muhteşem İkili 17 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 17.01.2019 17:03:00

Başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in paylaştığı Muhteşem İkili son olarak 10. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 10. bölümün ardından Muhteşem İkili sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmedi. Peki Muhteşem İkili 17 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

MKC ve Barca'nın vurulmasıyla biten 9. bölüm izleyenleri bir hayli merakta bıraktı. Peki Muhteşem İkili 17 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası perşembe akşamlarının yeni dizisi Muhteşem İkili'yi de etkiledi. Peki Muhteşem İkili 17 Ocak var mı yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Ancak tatil bitti! Dün akşam Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Aynı zamanda Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanında yeni bölüm için tarih de geldi.


Fakat sürprizler bununla da bitmedi. Çünkü Muhteşem İkili perşembe gününden salı gününe transfer oldu.

Bu nedenle Muhteşem İkili 17 Ocak Perşembe akşamı yani bu akşam Kanal D ekranlarında olmayacak. Peki Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Muhteşem İkili 10. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Muhteşem İkili 17 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.

Ancak önümüzdeki hafta hasret bitiyor! Muhteşem İkili 10. bölümüyle yeni gününde yani 22 Ocak Salı Akşamı Kanal D ekranlarında olacak!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR