Muhteşem İkili dizisinden dönüş tarihi geldi! 22 Ocak akşamı geri dönüyor...

Kanal D'nin Kasım ayında başlayan ve Perşembe akşamları ekranlara gelen Muhteşem İkili dizisinin geçtiğimiz hafta günü değişmişti.Sevilen dizi sezon arası dönüşü Salı akşamları ekranlara gelecek.Çekimleri tam gaz devam eden diziden dönüş tarihi de geldi.Muhteşem İkili 22 Ocak Salı günü ekranlarda

Muhteşem İkili dizisinden dönüş tarihi geldi! 22 Ocak akşamı geri dönüyor...
Yayın Tarihi: 12.01.2019 15:21:00

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı Muhteşem İkili son olarak 9. bölümüyle ekranlara gelmiş ve yeni yıl sebebiyle 3 haftalık sezon arası vermişti. Fakat iyi haber geldi. Muhteşem İkili 22 Ocak Salı akşamı ekranlara dönüyor.

Birbirine zıt iki polisin sürükleyici ve eğlenceli hikâyesini ekrana taşıyan Muhteşem İkili dizisinin geçtiğimiz günlerde yönetmeni değişmişti.

Muhteşem İkili dizisinde bir değişiklik daha yapıldı. Perşembe akşamları ekranlara gelen Muhteşem İkili Salı akşamına transfer oldu. Aynı zamanda sezon arası veren Muhteşem İkili 22 Ocak Salı akşamı ekranlara geri dönüyor.


Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları ekranlara gelen Muhteşem İkili dizisinin reytingleri bir türlü yükselemiyordu. İşte Kanal D sevilen dizisi Muhteşem İkili dizisine müdahale etti ve Muhteşem İkili dizisinin gününü değiştirdi.

Muhteşem İkili, Perşembe akşamından Salı akşamına transfer oldu. Ayrıca çekimleri tüm hızıyla devam eden Muhteşem İkili dizisi 22 Ocak Salı akşamı ekranlara geri dönüyor.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR