Muhteşem İkili dizisinin başarısı dünya listelerini kasıp kavurdu

Kanal D'nin yeni başlayan iddialı dizisi Muhteşem İkili dünya çapında bir sosyal medya başarısı elde etti. İşte detaylar...

Muhteşem İkili dizisinin başarısı dünya listelerini kasıp kavurdu
Yayın Tarihi: 18.12.2018 14:38:00

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel,Özge Gürel, Zfer Algöz ve Engin Şenkan'ın paylaştığı  Muhteşem İkili, başarısıyla dünya listelerini kasıp kavurdu.

Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini de M. Çağatay Tosun’un üstlendiği Muhteşem İkili dizisi kısa sürede Perşembe akşamlarının favori yapımlarından biri haline geldi. 

Yeni bölümleriyle olduğu kadar sosyal medyada da çok konuşulan Muhteşem İkili büyük beğeni topluyor. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgi gören Muhteşem İkili, farklı ülkelerdeki fanlarından da sosyal medya üzerinden büyük ilgi görüyor.

Muhteşem İkili "Social Wit List"de ilk 10'da!

Muhteşem İkili, uluslararası televizyon iletişim platformu The Wit’in verilerine göre Kasım ayında dünya çapında sosyal medya üzerinde en çok konuşulan yapımlar arasına giren tek Türk dizisi olmayı başardı.


43 bin tweet ile Kasım ayında “Social Wit List”de ilk 10’da ikinci sırada yer alan Muhteşem İkili, sadece Türkiye’de değil dünya çapında da ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamış oldu.










 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR