Muhteşem İkili dizisinin o sahnesi olay oldu resmen düşmeyen havlu yapmışlar

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Muhteşem İkili, dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölümde Barca'nın belindeki havlu ise olay oldu.

Muhteşem İkili dizisinin o sahnesi olay oldu resmen düşmeyen havlu yapmışlar
Yayın Tarihi: 9.11.2018 16:24:00

Muhteşem İkili'nin dün akşam ekranlara gelen 2. bölümünde Barca'nın havlusu çok konuşuldu. Geçtiğimiz hafta MKC ve Barka, Demiray’ın tuzağına düşüp hapse girdiler. Ama  ikilinin başından bela burada da eksik olmadı. 

İbrahim Çelikkol'un hayat verdiği Barca cezaevinin banyosunda, üzerinde havluyla kendisini dövmeye gelen adamlarla karşı karşıya geldi.

Sahnenin bombası ise MKC’nin kavga öncesinde “Havluyu sıkı sar, kaza çıkmasın!” sözleri oldu.

MKC gittikten sonra 3 adamla sert bir kavgaya tutuşan Barca, o havluyu beline nasıl sardıysa, yaptığı tüm aksiyona, havada tekmelere, bacaklarını savurmasına, adamların darbelerine rağmen hiç düşmedi.


Hal böyle olunca da havlu birden meşhur oldu. Sosyal medyada da çok konuşulan havluyla ilgili izleyiciler bir sürü yorum yaptı.



"Ne havluymuş kardeşim!", "Bir ben böyle bağlayamadım şu havluyu!", "Ben kolumu oynatsam düşüyor burada nasıl düşmedi hayret!", "Nasıl bağladın ya!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu duruma çok şaşırdılar.

Adamları havlusundan da aldığı destekle indiren Barca, işini bitirince sakin sakin giyinmeye gitti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR