Muhteşem İkili final yapıyor! Peki Muhteşem İkili dizisi nasıl bitecek

Kanal D'nin Kasım ayında büyük umutlarla başlayan dizisi Muhteşem İkili dizisi final yapıyor. Salı akşamları ekranlara gelen Muhteşem İkili dizisi bu hafta yayınlanacak 12. bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki Muhteşem İkili dizisi nasıl bitecek? İşte detaylar...

Muhteşem İkili final yapıyor! Peki Muhteşem İkili dizisi nasıl bitecek
Yayın Tarihi: 8.02.2019 13:26:00

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı Muhteşem İkili bu hafta ekranlara gelecek 12. bölümüyle final yapıyor. Peki Muhteşem İkili dizisi nasıl bitecek?

İlk olarak perşembe akşamları ekranlara gelen Muhteşem İkili dizisi, sezon arasından sonra salı gününe alınmış ancak dizinin reytingleri daha da düşmüştü. Hal böyle olunca da Muhteşem İkili için final kaçınılmaz oldu. Peki Muhteşem İkili dizisi nasıl bitecek?

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan ve beğenilen dizisi Muhteşem İkili 12. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Ancak herkes Muhteşem İkili'nin nasıl biteceğini merak ediyor. Peki Muhteşem İkili dizisi nasıl bitecek?

Çünkü Muhteşem İkili 12. bölüm fragmanında MKC, omuriliğine saplanan kurşun için ameliyata alınıyor.




Muhteşem İkili 12. bölümde MKC'nin kanını zehirlemeye başlayan kurşun alınmazsa ölecektir; fakat, masada kalma ihtimali de yüksektir. MKC’nin hayatı doktorun ameliyat hüneri dışında narkozcunun vicdanına da emanettir. Çünkü Profesör, suç organizasyonuna darbe indiren ve Barca’yı kurtaran MKC’nin ölüm emrini çoktan vermiştir. Narkozcunun ailesi rehin alımıştır ve MKC için durum çok sıkıntılıdır.

Peki Muhteşem İkili 12. bölümde MKC ölecek mi? Muhteşem İkili dizisi mutsuz sonla mı bitecek? 

Muhteşem İkili’nin final bölümü olan 12. Bölüm Salı akşamı saat 19.45’te Kanal D’de!

Muhteşem İkili final fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR