Muhteşem İkili final yapıyor yayından kaldırılıyor

Muhteşem İkili final kararı aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili reytinglerde yenildi ve final kararı oyunculara bildirildi. Muhteşem İkili hayranlarını çok üzecek haber ulaştı.

Muhteşem İkili final yapıyor yayından kaldırılıyor
Yayın Tarihi: 28.01.2019 14:42:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisi final kararı aldı. Yayınlandığı salı akşamları rakipleri karşısında tutunamayan Muhteşem İkili dizisi ekran macerası sona eriyor. Kanal D büyük ümitlerle başlattığı, perşembe gününden salı gününe alsada reytinglerde çare bulamadığı işi Muhteşem İkili ekran macerasını tamamladı. Muhteşem İkili dizisi yayın hayatını sonlandırıyor. Peki Muhteşem İkili neden final yapıyor.

Muhteşem İkili final yapıyor


Daha önce final haberleri defalarca gelse de bir türlü kanalı ve oyuncuları bitmeyecek kampanyaları yapsada, işimiz başınızdayız desede Kanal D, dizinin fişini çekti. Muhteşem İkili final kararı aldı ve ekran macerasını 2 hafta sonra sonlandırıyor. Muhteşem İkili dizisi 2 hafta sonra ekranlara gelecek final bölümüyle ekran macerasını tamamlayacak.

Kadrosunda Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel gibi yıldız isimlerin yer aldığı dizi tüm çabalara rağmen reytinglerde direnemedi. Bu sebeple sevilen dizi final kararı aldı ve artık ekranlarda olmayacak.

Muhteşem İkili dizisi bitmesinden sonra kanalın o güne başka bir yapım koyacağı gelen bilgiler arasında. Hem Halka, hem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hemde Kadın dizileri nedeniyle yayın macerası sona erdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR