Muhteşem İkili izlemek için 5 sebep

Kanal D'nin yeni başlayan Muhteşem İkili, perşembe akşamları ekranlara geliyor. Peki bu dizi neden izlenmeli işte Muhteşem İkili izlemek için 5 sebep!

Muhteşem İkili izlemek için 5 sebep
Yayın Tarihi: 21.11.2018 13:21:00

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili’nin başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel paylaşıyor.

TMC Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturuyor. Gerek oyuncuları gerek sahneleriyle çok sevilen dizi Perşembe akşamlarına ilaç gibi geldi.

Eğer siz hala izlemediyseniz işte size Muhteşem İkili dizisini izlemek için 5 sebep!


1- Hem aşk hem aksiyon hem komedi bir arada!

İstanbul'un iki yakasının en başarılı komiserleri, Barca ve MKC... Mert Barca ve Mustafa Kerim Can’ın aksiyon dolu meslek hayatı bu yönden izleyenleri tatmin ederken, ikilinin karşılıklı sahneleri de didişmeyle geçiyor. 

Hal böyle olunca da diziden komedi de eksik olmuyor. Öte yandan MKC ve severek ayrıldığı eşi Yağmur'un ilişkileri de çok tatlı aslında çünkü içten içe hala birbirlerini seviyorlar.

Diğer bir tarafta da zaman zaman birbirlerini anlayan yeri geldiğinde de didişen Nilüfer ve Barca ikilisine de izleyenler bayılıyor.

Yani Muhteşem İkili adeta üçü bir arada gibi hem aşk hem komedi hem de aksiyon yüklü...


2- Dizinin oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu seçimleri o kadar başarılı ki oyuncular karakterlerine cuk oturmuş. İbrahim Çelikkol bu hayattan alacaklı, öfkeli ama bir o kadar da yumuşak kalpli adamları çok iyi canlandırıyor.

Diğer yandan Kerem Bürsin MKC karakteri için biçilmiş bir kaftan. Sanki bu rolü ondan başka kimse oynayamazmış gibi hissettiriyor izleyenlere... Ha diğer yandan adamlar çok da yakışıklı sadece iyi oyuncu değiller :))

Ama dizinin kadınları da bir o kadar güzel ki sormayın. Öykü Karayel'i ilk defa anne olarak izlememize rağmen rolünü hakkıyla veriyor söylemeden geçemeyeceğim avukat rolü de Karayel'e çok yakışmış.

Öte yandan Özge Gürel'in gerek tarzıyla gerek de aksiyon sevmesiyle Nilüfer'e harika uyum sağlamış.



3- Dizide efsane oyuncuların yer alması

Dizinin kadrosunda Engin Şenkan ve Zafer Algöz'ün yer alması da diziyi izlemek için başlı başına bir sebep...

Biri Barca'nın emekli emniyet amiri babası Feridun Barca öbürü de Barca ve MKC’nin bağlı olduğu organize şubenin amiri Yüksel. İki duayen isim de komik karakterlere hayat veriyorlar aslında ama yeri geldiğinde de o kadar ciddiler ki herkes onlardan korkuyor.

İki adamın ortak noktaları ise babacanlığı... Sevgilerini fazla gösteremeseler de Barca ve MKC'yi en çok düşünen onlar...

Fakat bu iki özel isim karakterleriyle o kadar güzel özdeşmişler ki ekran başında olunca insan izlemeye doyamıyor. 


4- Dizinin muhteşem ikilileri...

Adından ötürü mü böyle oldu bilemiyoruz ama dizinin iki çifti de harika... Gerek MKC ve Yağmur gerek Nilüfer ve Barca izleyenleri mest ediyor.

Öte yandan dizinin en dikkat çekici özelliğinden biri de baba oğul ilişkisini çok iyi yansıtması...

Çünkü MKC ortalarda yokken küçük MKC onun boşluğunu o kadar tatlı dolduruyor ki. Öte yandan Mert ve Feridun ilişkisinde de Barcalar ne kadar mesafeli olsalarda baba oğul birbirleri için canlarını verebilecek potansiyelde...


5- Her şeyin tadında olması

Dizinin n güzel taraflarında biri de bu aslında... Çünkü dizide bir sürü bileşen var fakat hiçbirşey abartılmıyor. Ne aksiyon aksiyon boğuluyoruz ne dram yüzünden ağla ağla içimiz şişiyor ne de yanaklarımız ağrıyacak kadar çok gülüyoruz.

Ama tüm bu duyguları her bölümde tadında yaşayıp bölüm sonunda güzel bir tebessümle gelecek haftayı bekliyoruz...

Muhteşem İkili'nin yolu açık reytingi bol olsun diyoruz. Tüm ekibin eline emeğine sağlık...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR