Muhteşem İkili tam anlamıyla içimizi ısıtmaya geliyor

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Muhteşem İkili'nin 5. bölüm 2. tanıtımı herkesi mest etti. Romantik sahnelerin olduğu fragman sosyal medyada çok konuşuldu.

Muhteşem İkili tam anlamıyla içimizi ısıtmaya geliyor
Yayın Tarihi: 29.11.2018 09:59:00

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı dizinin bu akşamki bölümünde romantizm rüzgarı esecek.

Yağmur, MKC ile ayrılığını sorgularken, içten içe onu özlediğini de fark ediyor. Öte yandan birlikte vakit geçiren Nilüfer ve Barca arasında da yeni bir ilişkinin ilk adımları atılıyor.



Yağmur ve MKC mutlu günlerini özlerken, yeni hayatlarında bunu karşılayabilecek gücü bulabilecekler mi? Bu akşamki bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...


Fragmandaki bu romantik anlara bayılan izleyiciler ise diziye övgüler yağdırdı.

"Dizinin adı Muhteşem Dörtlü olsun!", "Ay hangi çifte bayılsam bilemedim!", "En güzel fragman bu olsa gerek!", "Fragmana bak ya seyredip seyredip doyamamak bu olsa gerek!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü heyecanla bekliyor.

İşte çok konuşulan 5. bölüm 2. fragman:

 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Muhteşem İkili temize çıkmış, geriye sadece yüzünü saklayan patronun kim olduğunu öğrenmek kalmıştır. Demiray’ın kaçma planı ise çoktan hazırdır. Barca ve MKC, Demiray’ın kaçmasına engel olup, yıllardır peşinde koşmakta oldukları adamın eski okul arkadaşları olduğunu öğrenir.

“Muhteşem İkili” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR