Muhteşem İkili vitese taktı finale koşuyor

Kanal D'nin iddialı dizisi Muhteşem İkili, dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Başladığı günden beri reytingleri sıkıntılı olan Muhteşem İkili 9. bölümüyle fena çuvalladı. Hakkında zaman zaman final iddiaları gündeme gelen Muhteşem İkili'nin akıbeti ne olacak? Muhteşem İkili bitecek mi?

Muhteşem İkili vitese taktı finale koşuyor
Yayın Tarihi: 28.12.2018 12:36:00

Başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı Muhteşem İkili, Kasım ayının ilk haftasından itibaren ekranlara geliyor.

TMC Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturuyor. Perşembe akşamları ekranlara gelen Muhteşem İkili gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla çok beğeniliyor.

Fakat Muhteşem İkili de ters giden tek durum reytingler...


Dün akşam 9. bölümüyle ekranlara gelen Muhteşem İkili, yeniyılda verilecek olan yayın arasından önce fena çuvalladı. Muhteşem İkili 9. bölümüyle Total grubunda rakiplerinin çok aşağısında kalarak ancak 22. sırada yer alabildi.

Hal böyle olunca da izleyiciler de Kanal D'nin diziyi yayından kaldırma ihtimalini dillendirmeye başladı. Fakat Kanal D Muhteşem İkili dizisine o kadar güvenmişti ki 13 bölüm garantisiyle ekranlara gelmeye başlamıştı.

Peki şimdi ne olacak? Muhteşem İkili dizisinin bu reytinglerle çok da devam edemeyeceği ortada...

Reklam bütçeleri nedeniyle Ocak ayı boyunca ekranlara gelmeyecek Muhteşem İkili dizisinin dönüşü adı gibi muhteşem mi olacak yoksa havlu mu atacak hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR