Muhteşem İkili'de her şey iyi hoş ama en güzeli baba oğul ilişkileri

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Muhteşem İkili, bu perşembe 3. bölümüyle ekranlara gelecek. Tanıtımlarıyla çok konuşulan dizinin esas vurucu yanını izleyiciler çözdü.

Muhteşem İkili'de her şey iyi hoş ama en güzeli baba oğul ilişkileri
Yayın Tarihi: 13.11.2018 14:05:00

Başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı Muhteşem İkili; Kanal D'nin perşembe bombası haline geldi.

İki haftadır ekranlara gelen dizi gerek oyuncuları gerek hikayesiyle kısa sürede çok sevildi.

İstanbul'da iki yakanın en iyi polisleri MKC ve Barca'nın hikayesini anlatan dizinin reytingleri de fena gitmiyor. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi, aksiyon sahneleriyle ekran başındakileri hop oturup hop kaldırıyor.




Öte yandan duygusal sahneleriyle de çok beğenilen dizinin en başarılı olduğu noktanın baba oğul ilişkileri olduğu düşünülüyor.

Çünkü karakter olarak çok farklı olsalarda MKC ve Barca'nın ortak noktaları işlerinde iyi olmaları ve baba olma güdüsü...



Barca'nın babasıyla olan ilişkisine bayılan izleyiciler, aynı şeyin MKC ve oğlu arasında da olduğunu ve dizinin baba oğul ilişkisini çok iyi yansıttığını düşünüyorlar.

Hapisten Barca'nın babası sayesinde kaçan ikilinin yakalanıp yakalanmayacağını Perşembe akşamı ekranlara gelecek 3. bölümde hep birlikte göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR