Muhteşem İkili'den büyük sürpriz! Mahir Günşiray Muhteşem İkili'de

Kanal D’nin sevilen dizisi Muhteşem İkili sezon arasında kadrosunu güçlendirdi. 10. bölümünden itibaren Salı akşamları ekranda olacak olan Muhteşem İkili dizisine Mahir Günşıray katıldı. İşte detaylar...

Muhteşem İkili'den büyük sürpriz! Mahir Günşiray Muhteşem İkili'de
Yayın Tarihi: 18.01.2019 10:56:00

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı Muhteşem İkili dizisine Mahir Günşiray katıldı. 

Kanal D’nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini ise Barış Erçetin’in üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili, yeni bölümleri ile artık Salı gününden itibaren izleyici karşısına çıkacak.

Engin Şenkan ve Zafer Algöz gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümlerinde Mahir Günşiray da rol alacak.

Mahir Günşiray'ın kadrosuna dahil olduğu Muhteşem İkili artık Salı akşamları Kanal D’de!




Peki Mahir Günşiray Muhteşem İkili'de hangi karaktere hayat verecek?

Mahir Günşiray dizide, bilgili, sakin, gizemli ve aynı zamanda bir eğitmen olan profesör lakaplı Yusuf Yıldırım karakterine hayat verecek. Hukuk profesörü olduğu için üniversitelerde verdiği derslerde ve katıldığı televizyon programlarında cesur konuşmalar yapan Yusuf Yıldırım, aslında kirli işlerini ustaca gerçekleştiren bir suçlu. Barca ve MKC’nin bu yeni düşmana karşı vereceği mücadele Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümlerinde soluksuz izlenecek.

Muhteşem İkili 10. bölümüyle 22 Ocak Salı akşamı ekranlara geri dönüyor!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR