Muhteşem İkili'nin 10. bölüm fragmanı yayınlandı! MKC'nin durumu hiç iyi değil

Kanal D'nin çok sevilen dizisi Muhteşem İkili son olarak 9. bölümüyle ekranlara gelmiş ve sezon arası vermişti. Fakat hasret bitti. Günü değişen Muhteşem İkili'nin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Muhteşem İkili yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Muhteşem İkili'nin 10. bölüm fragmanı yayınlandı! MKC'nin durumu hiç iyi değil
Yayın Tarihi: 17.01.2019 14:57:00

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı Muhteşem İkili'nin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Muhteşem İkili yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Muhteşem İkili, yeni bölümleri ile artık Salı gününden itibaren izleyici karşısına çıkacak.Peki Muhteşem İkili yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Muhteşem İkili 10. bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de! Gelelim Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanındaki detaylara...

Muhteşem İkili  son olarak 9. bölümüyle ekranlara gelmiş ve yeni yıl sebebiyle 3 haftalık sezon arası verdi. Ancak tatil bitti, Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Muhteşem İkili yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sezon arasından önceki bölümün son sahnesinde MKC mafyanın adamı tarafından vurulmuştu. İşte bu nedenden ötürü Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanında MKC sağlığıyla ilgili sıkıntılar çekiyor. 




Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanında birkaç kere bayılan MKC, ailesini ve sevenlerini de üzdü. Özellikle oğlu Kaan, kahraman olarak gördüğü babasının durumuna çok üzüldü. Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanında Yağmur, eski eşini bu haldeyken bırakmak istemediğini ve MKC'ye başka evi olmadığı söyledi. Peki Muhteşem İkili yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanında Barca ise, MKC’nin düştüğü durumu bir türlü kabullenemez. Ortağını koruyamamanın verdiği sıkıntıyla kendini düşüncelere salar. Fakat, onu bu duruma düşürenlerin peşine düşmekte de bir saniye olsun tereddüt etmez. Peki Muhteşem İkili yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Muhteşem İkili bildiğiniz üzere gün değiştirmiş, perşembe akşamından salı akşamına transfer oldu. İşte bu durum da Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanında izleyicilere de duyuruldu.

Bu nedenle Muhteşem İkili 10. bölümüyle 22 Ocak Salı akşamı Kanal D'de!

İşte Muhteşem İkili 10. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR