Muhteşem Yüzyıl'ın Nigar Kalfası bomba gibi bir diziyle ekranlara dönüyor

Muhteşem Yüzyıl'da Nigar Kalfa rolüyle gönüllere taht kuran Filiz Ahmet uzun bir süredir ekranlarda gözükmüyordu. Başarılı oyuncu yepyeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Muhteşem Yüzyıl'ın Nigar Kalfası bomba gibi bir diziyle ekranlara dönüyor
Yayın Tarihi: 10.12.2018 09:48:00

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisinin çekimleri geçtiğimiz Perşembe günü başladı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük, Begüm Birgören ve Cemal Toktaş'ın paylaştığı diziye yeni bir isim daha katıldı.

Elveda Rumeli adlı dizide Zarife karakterini canlandırdıktan sonra asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Nigar Kalfa karakteriyle yapan Filiz Ahmet, Vurgun dizisinin kadrosuna katıldı.


Erkan Petekkaya’nın, fabrikasında çıkan yangından son anda kurtarılan ancak 10 yıl komada kalan Kemal rolüne hayat verdiği dizide Kemal’in eşi Reyhan’ı Deniz Çakır, kardeşi Turan’ı Cemal Toktaş, ortağı Vedat’ı Emre Kınay, hemşiresi Asya’yı Begüm Birgören, en yakın arkadaşı Kayhan’ı İnanç Konukçu, yengesi Nezahat’i Aliye Uzunatağan, amcası Erdoğan’ı Altan Erkekli ve amcasının kızı Ece’yi ise Berna Koraltürk canlandırıyor.

Yeni yılda ekranlara gelmesi planlanan dizi, gerek hikayesi gerek oyunculuklarıyla çok konuşulacak dizi şimdiden heyecanla bekleniyor.

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun'a son olarak Filiz Ahmet Katıldı. Başarılı oyuncu Filiz Ahmet, “Vurgun”da Asya (Begüm Birgören) hemşirenin akıl hocası Mihri karakterine hayat verecek.

Vurgun dizisi çok yakında Fox TV'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR