Müjdeli emekli haberi geldi: Yeniden başvuru yaparak 50 bin TL alın

Müjdeli emekli haberi geldi: Yeniden başvuru yaparak 50 bin TL alın

Müjdeli emekli haberi geldi: Yeniden başvuru yaparak 50 bin TL alın
Yayın Tarihi: 13.10.2023 16:00:00

Emekli maaşı alan vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye devam ederken emekliler için kredi kampanyası yapan bankalarda yeni güncellemeler ile kredileri düzeltti. kamu bankaları ile birlikte özel bankaları tarafından başlatılan bu kampanyalarda emekli maaşı hesabınız üzerinden 50.000 TL'ye kadar nakit ödeme alabilecek ve başvurunuzu gerçekleştirerek bu bankalar üzerinden hızlı bir şekilde işlem yapabileceksiniz. Emekli maaş hesapları üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında sadece kamu bankaları değil Garanti Bankası İş Bankası ve Denizbank gibi özel bankalarda 50.000 TL'ye kadar ödeme vereceğini açıkladı.

EMEKLİLERE MÜJDE GELDİ

Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank kamu Bankası olmasından dolayı emekli olan vatandaşların tercih etmiş olduğu bankaların başında gelirken nakit ihtiyacı olur Kredi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için de hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı. başvuru yapacak olan vatandaşların banka şubelerine giderek veya internet sitelerini kullanarak emekli maaş hesapları üzerinden 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi alabilmesi 3 kamu Bankası tarafından mümkündür.

ÖZEL BANKALARDA İŞİN İÇİNDE

Garanti Bankası İş Bankası ve Denizbank gibi özel bankalardan emekli maaşı alan vatandaşlarda bankaların mobil uygulamalarını kullanarak 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli Kredi alabiliyor. kamu bankaları ve özel bankaları tarafından emekliler için yapılan bu kampanyalarda vade sayısı 36 ay vadeye geçemiyor ve ilk taksit ödemesinde bazı bankalarda 90 gün erteleme yapma imkanı sizlere sunuyor. verilen bankalardaki Kredi şartlarını ve detaylarını ve faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız bankaların internet sitelerine giriş yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR