Murat Boz'un finalde olacak dediği yarışmacı O Ses Türkiye'nin şampiyonu oldu

O Ses Türkiye'de Murat Boz'un "Finalde olacak" dediği ve kendi takımında yer alan yarışmacı Ferat Üngür, 27 Ocak akşamı düzenlenen final gecesinde şampiyon oldu. İşte detaylar...

Murat Boz'un finalde olacak dediği yarışmacı O Ses Türkiye'nin şampiyonu oldu
Yayın Tarihi: 28.01.2019 09:35:00

O Ses Türkiye final akşamında güçlü sesi ve farklı tarzıyla Ferat Üngür şampiyon oldu. Murat Boz'un seçmelerde döndüğü ve "Finalde olacak" dediği yarışmacı Ferat Üngür, O Ses Türkiye 2019'un birincisi oldu.

Murat Boz'un takımında olan Ferat Üngür, O Ses Türkiye final akşamında Ay Yüzlüm ve Gel Gör Beni Aşk Neyledi eserlerini seslendirdi.

Ferat Üngür O Ses Türkiye sahnesine ilk çıktığında "Zülfü Kaküllerin Amber Misali"ni söyleyerek dört jüri üyesini de döndürmüş ve stüdyoda Ferat için savaş çıkmıştı.

Dört jüri üyesinin de döndüğü Ferhat Üngür, seçmelerde Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine "Islak Islak" şarkısını da söylemişti.

Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Hadise'nin takımında olması için adeta savaştığı yarışmacı Ferat Üngür, Murat Boz'un takımını seçti ve finale kadar yükseldi.



Murat Boz: "Finalde olacak" demişti


Yarışmaya seçmelerden beri damgasını vuran Ferat Üngür için Murat Boz, "Finalde olacak. Bugüne kadar sezonun en iyi yarışmacısı" şeklinde yorum yapmıştı. Murat Boz tecrübesini konuşturmuş oldu, Çünkü Ferat Üngür O Ses Türkiye finalinde son ikiye kalmayı başardı.

O Ses Türkiye final akşamında da Ferat Üngür'ün performansını değerlendiren jüri üyeleri, "Sezonun en iyi yarışmacılarından..."yorumunu yapmışlardı.

Nitekim öyle de oldu O Ses Türkiye 2019'un şampiyonu Ferat Üngür oldu. Peki Ferat Üngür kimdir?



Ferat Üngür kimdir?

Diyarbakır doğumlu olan Ferat Üngür, lisansını Adıyaman Üniversitesi'nde Müzikoloji bölümünde tamamladı. O Ses Türkiye sahnesine çıkma cesaretini bu yıl gösterebildiğini söyleyen Ferat Üngür, bazı mekanlarda sahne alıyor.

Ferat Üngür, O Ses Türkiye'ye "Zülfü Kaküllerin Amber Misali" şarkısıyla katılmıştı. O Ses Türkiye finalisti Ferat Üngür'ün sesi 2016-2017 şampiyonu Dodan Özer'e benzetildi.

Murat Boz'un takımında yer alan Ferhat Üngür, O Ses Türkiye 2019'un şampiyonu oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR