Müslüm Gürses'in Hayatını Anlatacak MÜSLÜM Filminden İlk Görüntüler Geldi

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in acılar ve aşkla dolu ‘film gibi’ hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Efsane ismi oyuncu Timuçin Esen canlandıracak.

Müslüm Gürses'in Hayatını Anlatacak MÜSLÜM Filminden İlk Görüntüler Geldi
Yayın Tarihi: 4.01.2018 17:18:00

Çekimleri Adana’da devam eden Müslüm’den ilk görüntüler medya mensuplarıyla paylaşıldı. Basın toplantısına sanatçının eşi Muhterem Nur da katıldı.

2017 yılına damgasını vurarak yaklaşık 5,5 milyon kişi tarafından izlenen, Türkiye ve Avrupa’da hala vizyonda olan Ayla filminin Yapımcısı Mustafa Uslu tarafından bu kez, efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Ortak yapımcılığını Nuri Yıldırım’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi’nin yazıp görüntü yönetmenliğini Martin Ludmill Szecsanov’un yaptığı Müslüm’ün yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç oturuyor.

Filmin kadrosunda ise Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Avcı, Goncagül Sunar, Şahin Kendirci, Erkan Kolçak Köstengil, Caner Kurtaran ve Teoman gibi birçok ünlü isim yer alıyor. 


Müslüm filminden ilk görüntüleri basınla aynı anda ilk kez izleyen Muhterem Nur; “Müslüm’ü karşımda gördüğümde çok heyecanlandım, çok hüzünlendim. Hislerimi anlatacak kelime bulamıyorum. Tüm emekleri için herkese ve yapımcılara çok teşekkür ederim. Timuçin, oyun gücü çok yüksek olan bir sanatçı. Kendisini çok beğeniyorum ve takdir ediyorum. Bu filmde Müslüm’ü sanatıyla yaşatacak. Allah hiçbirimizi utandırmasın” dedi.

Konuşmasına Müslüm Gürses’i canlandıran Timuçin Esen’e teşekkür ederek başlayan filmin yapımcısı Mustafa Uslu ise; “Filmde oyunculuktan çok öte bir performans sergiledi. Müslüm Gürses’i canlandırmak, bir de onun gibi şarkı söylemek hiç kolay şeyler değil. Hele bir de bunları yaparken taklide kaçmamamız, Müslüm Gürses taklidi gibi olmaması gerekiyordu. Sağolsun, var olsun… Timuçin Esen, aylarca çalıştı, rolüne hazırlandı. Basınla paylaştığımız ilk teaser’daki şarkıyı da kendisi seslendirdi. Ayrıca 14 tane farklı Müslüm Gürses şarkısını okudu. Hepsini filmde kullanmayıp, vizyona girdikten sonra hepimizin bildiği, unutamadığı bu şarkıları soundrack albüm olarak çıkartacağız.” dedi

Muhterem Nur olmadan bir Müslüm Gürses filmi düşünülemez diyen Mustafa Uslu sözlerine; Zerrin Tekindor Muhterem Hanım’ı canlandırıyor. Ayrıca bizler, Muhterem Hanım’ın da rol almasından çok şeref duyarız… Ayla filmimizin sonunda da olduğu gibi biyografik hikayelerde gerçek kahramanların ve hikaye sahibinin filmde olmasını çok arzu ediyorum. Örneğin Müslüm filminin sonunda, oyuncu Müslüm Gürses ile gerçek Müslüm Gürses bir sahnede karşılaşacaklar. Bir imza gibi olacak” diyerek devam etti.

Filmin bu yılın Ekim ayında vizyona girmesi planlanıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR