Mustafa Denizli Darp Edildiğine Dair İfade Verdi

Ünlü futbol adamı Mustafa Denizli, boşanma aşamasındaki eşinin ağabeyi tarafından darp edildiği iddiasına ilişkin davada konuştu.

Mustafa Denizli Darp Edildiğine Dair İfade Verdi
Yayın Tarihi: 6.03.2018 15:56:00

Teknik direktör Mustafa Denizli, boşanma aşamasına geldikleri altı yıllık eşi Evin Elçi’nin ağabeyleri tarafından darp ve tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

'5 MİLYON LİRA VERECEKSİN'

Ünlü futbol adamı, tek başına yaşadığı eve 21 Eylül'de kendisini terk eden eşinin aniden geri geldiğini, evdeki çalışanı zorla dışarı çıkarmaya çalıştığını ifade etti. Kayınbiraderlerinin eve nasıl girdiklerini anlamaya çalıştığı sırada kayınbiraderlerinin tehditlerine maruz kaldığını anlattı. "Boşanmak için bize 5 milyon lira vereceksin" diyerek tehditler savuran kayınbiraderlerinin bir müddet sonra evi terk ettiğini ileri sürdü. Yaşadığı şokun ardından 25 Eylül günü eşinin ve kayınbiraderlerinin yeniden evine geldiğini belirten Denizli, boşanma davası için istedikleri parayı vermediği için kayınbiraderleri tarafından darp edildiğini dile getirdi.




"20 DAKİKA BOYUNCA DEFALARCA BANA VURDU"

Mustafa Denizli’nin şikayet dilekçesinin sonunda, "Yaşadığım fiziki ve psikolojik saldırı sonrası psikolojim bozuldu. Ailemin ve kendi can güvenliğimden şüphe duyuyorum. Hiçbir suçum yokken mağdur oldum. Yaşadığım darp sonrası hissettiğim korkuyu kelimelerle anlatmam mümkün değil. Bayıldım ve adeta ölümle burun buruna geldim. Evin Elçi'nin ve ağabeylerinin cezalandırılmasını istiyorum" ifadelerini dile getirdi. Denizli, evine gizlice giren kayınbiraderlerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini, darp raporunu delil olarak sunarak, ev çalışanlarının tanık olarak dinlenmesini istedi. Denizli'nin şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 







 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR