Mustafa Denizli İçin 3 Yıl Hapis İsteniyor

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin eşi Evin Elçin, Mustafa Denizli'nin sahte imza kullandığını öne sürerek dava açmıştı. Bu dava sonucunda Mustafa Denizli için 3 yıl hapis isteniyor.

Mustafa Denizli İçin 3 Yıl Hapis İsteniyor
Yayın Tarihi: 28.02.2018 13:18:00

Geçtiğimiz aylarda Mustafa Denizli'nin Evin Elçin Denizli'nin kendisini bankamatik gibi gördüğünü söyleyip İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açmış ve 1 milyon lira tazminat talep etmişti.
İddianamede kan donduran ifadeler yer aldı. İddianamede yer alan şüpheli kişinin "Yarın avukat gelecek, o üç buçuk milyon lirayı sen imzalayacaksın, biz geniş aileyiz, senin kafana sıktırırım, senin kafanı dağıtırım" diyerek tehdit ettiği öne sürüldü.

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Heja Elçi müştekiye vurmadığını ve ona bir tehditte bulunmadığını vurguladı. İddianamede davaya konu suçların uzlaşmaya açık suçlardan olduğu, tarafların uzlaşmaya çağrıldığı, ancak yürütülen uzlaşma çabalarından bir sonuç alınamadığı belirtildi.

Evin Elçin Denizli ise Mustafa Denizli'nin öne sürdüğü iddiaların gerçeğin yansıtmadığını belirtti.


İddianamede Evin Elçi Denizli hakkında ise basit yaralama ve tehdit suçlarından takipsizlik kararı verildiği de açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda bu durumlarla gündeme gelen Evin Elçin ise Mustafa Denizli'nin kendi imzasını taklit ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. 

Ünlü futbol adamı Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ta bulunan dairelerini kızı için ipotek ettirmek amacıyla imzasını taklit ettiği iddiasıyla savcılığa şikayette bulunması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlananan iddianamede Mustafa Denizli için 3 yıl hapis isteniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR