Nainggolan Galatasaray'a Doğru! Galatasaray Nainggolan'ı Kiralıyor

İtalyan spor medyası yıldız orta saha oyuncusu Nainggolan'ı Galatasaray'a yazdı! İnter'de oynayan Nainggolan Galatasaray'a geliyor mu? Son Dakika transfer gelişmesi... Galatasaray bir yıldızı daha kadrosuna katacak! Nainggolan kiralanıyor.

Nainggolan Galatasaray'a Doğru! Galatasaray Nainggolan'ı Kiralıyor
Yayın Tarihi: 27.07.2019 22:03:00

Yaz transfer döneminin hızlı takımı Galatasaray, orta sahaya Jean Michael Seri'nin ardından bir dünya yıldızını daha getiriyor! İnter'de forma giyen 31 yaşındaki Belçikalı Radja Nainggolan Galatasaray'A geliyor! İtalyan basını, İnter'de bekleneni veremeyen ve Roma'daki günlerini aratan Nainggolan'ın Galatasaray'a kiralanacağını yazdı! 

Galatasaray, orta sahaya iki yönlü bir ismin transferi için yoğun çaba harcıyor! Yeni sezonda Fernando'nun Sevilla'ya satılmasının ardından Seri'yi transfer eden ancak Banega'yı alamayan Cimbom, Roma'dan İnter'e transfer olan ve İnter'de sıkıntılı bir dönem geçiren 31 yaşındaki Nainggolan'ı gündemine aldı.


Galatasaray Nainggolan'ı Kiralayacak! 

Nainggolan'ın 1 yıllığına kiralanması için Milano temsilcisi İnter'le görüşmeleri sürdüren Galatasaray transferde mutlu sona ulaştı! Naiggolan için kiralama ücreti olarak 1,5 milyon euro ödenecek. Nainggolan ise 3 milyon euro yıllık ücret alacak. 

Nainggolan İnter formasıyla çıktığı 36 maçta 7 gol 3 asistlik performansıyla dikkatleri çekerken, Roma'daki görkemli performansını aratır olmuştu. Nainggolan yeni sezonda Galatasaray'ın hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde en büyük kozlarından biri olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR