Nakit akışı için 20.000 TL anında faizsiz kredi kamu bankalarından!

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan anında kredi limiti güncellendi.

Nakit akışı için 20.000 TL anında faizsiz kredi kamu bankalarından!
Yayın Tarihi: 15.10.2023 12:05:00

Son dönemde Türkiye’de vatandaşlar yoğun bir şekilde nakit krizi yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan araştırmalarda son bir senede kredi kartı kullanımının Türkiye’de rekor düzeye ulaştı açıklanmıştı. Artan kredi kartı kullanımı vatandaşın borçlanmasına neden oldu. Ancak nakit ihtiyacı için bankaların yüksek faizleri nedeniyle kredi çekemiyor vatandaş zor durumda kaldı.

Hükümet son altı aydır bankaların yüksek faizli ve nakit akışının sağlanması için BDDK ile görüşmeler yapıyordu. O görüşmelerden ilk sonuç çıktı. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'dan nakit ihtiyaçlarının karşılanması için anında 20.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Peki 20.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi alabilmek için başvuru şartları nelerdir?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank vatandaşın acil nakit ihtiyacını karşılaması ve borçlarına ödemesi için anında 20.000 TL düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı tanıttı. Bu kredi kampanyası ile vatandaşın nakit ihtiyacını karşılayabilmesi ve borclarini ödemesi, maddi olarak bir miktar rahatlaması hedefleniyor. 20.000 TL anında kredinin başvuru detayları da açıklandı.

ZİRAAT BANKASI KREDİ 
Ziraat bankasına acil 20.000 TL ihtiyaç kredisi alabilmek için yapılması gereken tek şey Ziraat Bankası şubelerine giderek başvuruda bulunmak. Aynı zamanda Ziraatbank müşterileri bankanın mobil uygulamasından da krediye başvurabilecekler.


VAKIFBANK KREDİ

Vakıfbank'dan anında 20.000 TL ihtiyaç kredisi alabilmek için vatandaşların tek yapması gereken yine kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine gitmek. Vakıfbank kredi başvuru sürecinde herhangi bir belge talep etmeksizin sadece TC kimlik no ile başvurunuzu alabilmektedir.

HALKBANK

Halkbank anında 20.000 TL ihtiyaç kredisi alabilmek için en yakın Halkbank şubelerine giderek başvuruda bulunabilir yada Halkbank web sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi seçeneğine tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR