Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 10 bin TL TC Kimlik Numaranız ile ödenecek!

Nakit ihtiyacınız mı var? İşte size harika bir fırsat! TC kimlik numaranız üzerinden 10.000 TL'ye kadar ödeme alma şansı sunuyoruz!

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 10 bin TL TC Kimlik Numaranız ile ödenecek!
Yayın Tarihi: 4.10.2023 19:24:00

10.000 TL'ye kadar ihtiyacınızı karşılamak için banka şubelerine gitmeye gerek yok. DenizBank'ın resmi internet sitesi veya cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak kolayca başvuruda bulunabilirsiniz.

DenizBank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlattığı bu kampanya kapsamında, gelir belgesi gerektirmeksizin 10.000 TL ihtiyaç kredisi sunuyor. Eğer ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve bankanın şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, TC kimlik numaranız üzerinden 10.000 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz.

DenizBank'ın bu kredi kampanyasına katılan müşterilere, belirlenen politikalar doğrultusunda uygun faiz oranları ile kredi ödemeleri sunuluyor. Ayrıca, ilk taksit ödemenizi 90 gün erteleyebilme imkanı da sağlanmıştır.

DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU

DenizBank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, bankanın şartlarına uygun olduklarında istedikleri zaman SMS ile kredi işlemlerini tamamlayabilirler.

Kredim yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi boşluk bırakarak 32 80 numarasına mesaj göndererek cebimde kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Katılan ve onay alan tüm vatandaşlar, en yakın DenizBank şubesine giderek kimlikleriyle birlikte kredi kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR